Opskrift på hvid frosting uden smørHer finder du mine lækre frosting opskrifter

Jeg har efterhånden prøvet mange frosting opskrifter af og jeg har selvfølgelig mine egne favoritter. Især min egen cream cheese frosting og den lækre vanilje frosting uden smør, er værd at prøve. Men skumfidus frostingen og den syrlige hindbær frosting er også ret lækre.
Når jeg sætter cupcake og frosting sammen, tænker jeg meget over om smagene kan gå sammen. For mig skal det hele ikke bare være en stor sød omgang. Der må godt være lidt spil i smagene. Jeg er meget stor fan af syrligt sammen med sødt, det er super lækkert. Min egen cream cheese frosting er med meget lidt flormelis. Det skal bare lige søde den en smule uden at dække over smagen af flødeost. Den er virkelig god, og har mine varmeste anbefalinger. Prøv også chokolade udgaven af min cream cheese frosting.
Tag et kig mellem mine opskrifter herunder, og se om du også kan finde en favorit 

 


Frosting med smør

klassisk vanilje smørcreme
Vanilje frosting
Chokolade frosting

 

 

 

 

 

Syrlig frosting med hindbær
Hindbær frosting
Citron smørcreme
Citron frosting

 

 

 

 

 

Jordbær smørcreme
Jordbær frosting
Jordbær smørcreme fra Agnes cupcakes
Jordbær frosting (Agnes cupcakes)

 

 

 

 

 

Karamel smørcreme
Karamel frosting
Nougat smørcreme
Nougat frosting

 

 

 

 

 

Pebermynte smørcreme, after eight frosting
Pebermynte frosting
Chokolade smørcreme
Chocolate frosting a la Martha Stewart

 

 


Cream cheese frosting

Flødeost glasur
Cream cheese frosting
Chokolade frosting med flødeost
Chokolade cream cheese frosting

 

 

 

 

 

Cream cheese frosting uden smør
Cream cheese frosting med fløde
Flødeost glasur med kanel
Cream cheese frosting med kanel

 

 

 

 

 

Amerikansk flødeost frosting
Amerikansk cream cheese frosting

 


Marengs frosting

Marengs frosting
Vanilje frosting uden smør
Smbc frosting
Marengs smørcreme

 

 

 

 

 

 

 

Kanel marengs smørcreme
Kanel marengs frosting med smør
Marengs frosting med kokos og lime
Kokos/lime marengs frosting med smør

 

 

 

 

 

Baileys marengs smørcreme
Baileys marengs frosting med smør
Frosting uden smør
Flødebolleskum frosting

 

 

 

 

 

skumfidus glasur
Skumfidus frosting

 


Inspiration til frosting

Hvilken frosting skal jeg vælge
Hvilken frosting skal du vælge
Billeder af cupcakes
Mit cupcake galleri

16 Comments on Frosting opskrifter

 1. Hej Mette
  Nej jeg har aldrig prøvet at lave en bananmousse før. Jeg har faktisk tit tænkt på om det mon er muligt. Altså jeg tænker selvfølgelig kan man gøre det, men jeg ved ikke hvordan bananerne reagerer i moussen farvemæssigt.
  Men du kan jo lade det komme an på en prøve. Jeg ville personligt lave en vaniljemousse, sørg for ikke at piske fløden alt for stiv og vend så bananerne i til sidst. Alternativt kan man måske også bare nøjes med at vende bananmos i flødeskum. Det er knap så omstændigt.
  Lad mig vide hvad du finder ud af, så kan det være at jeg får en opskrift på bananmousse på opskriften en dag. 🙂

 2. Hej Anette.
  Har du ikke prøvet at lave en bananmousse før ?
  Kunne godt bruge en ide eller opskrift til en mousse med banansmag, som man kan bruge imellem lagene på en fondant kage

 3. Hej Elin
  Hvis kagen står nogle dage så tror jeg godt at citron frostingen kan optage noget af farven fra hindbær frostingen, muligvis også smagen. 😊

 4. Min datter vil gerne have 2 slags toppings på samme kager (til en barnedåb)
  Tror du hindbær frostings smitter af på citron frostingens ?

 5. Hej Emilie
  Nej det har jeg ikke, men jeg tænker at det er nemt nok. Solbær er vist ikke så hårde, så du kan enten smide dem friske ned i en frosting og piske videre eller lave en saft at opkogte solbær og tilføje til en frosting. Kig evt på min hindbær frosting og skift ud med solbær😊
  Tror jeg vil lave en solbær frosting opskrift til siden, tak 😉

 6. Hej Camilla
  Det lyder som et rigtig hyggeligt projekt. Jeg elsker selv at lave cupcakes med et særligt tema, det er bare så fint at hygge med.
  De almindelig “kakaomuffins” er super gode. Egentlig tænkte jeg først at hindbær frosting ville være fantastisk. Men det er nok ikke det bedste valg hvis du godt vil farve din frosting blå, hvilket jeg jo godt kan forstå. Så tror jeg egentlig bare at jeg ville vælge en vaniljefrosting uden smør. Den bliver så fin blank og ville være rigtig fin i lyseblå. Du tilsætter bare lidt blå frugtfarve til frosting når du pisker den. Et par minutter inden den er færdig ville jeg hælde lidt forsigtigt i. Normalt bruger jeg selv gelefarve, når jeg farver det jeg laver. Men fordi du skal bruge en lyseblå farve, skal der ikke så meget farve til og så kan en almindelig blå frugtfarve fra DrOetker sagtens bruges. 🙂
  Du kan sagtens lave et M til at pynte ovenpå. Det kunne evt være med fondant eller marcipan. Du kunne også lave noget royal icing, som er flormelis og pasteuriserede æggehvider, putte det på en sprøjtepose og sprøjte en masser M´er ud på et stykke bagepapir. Når de så er tørre kan de bruges til at pynte oven på frostingen. 🙂

 7. Hej Annette.
  Vi skal holde barnedåb for vores søn her den 17 marts, og i den forbindelse vil jeg gerne lave muffins/cupcakes med pynt som fx frosting.
  Har du nogle gode ideer til hvilke jeg kan lave?
  Jeg har endelig kigget lidt på den helt almindelige chokolade med kakao muffins, men hvilke frosting kunne jeg så putte ovenpå? Og hvordan gør jeg hvis den skal være lyseblå er det bare almindelig farvestof jeg skal putte i når jeg laver selve frostingen? Efter jeg har puttet frostingen ovenpå muffinesen kunne man så på en eller anden måde lave en M oven på den frosting med noget pynt?
  Glæder mig til at høre fra dig 🙂
  Mvh Camilla

 8. Hej Tina
  Mine mousser er for tynde til at sprøjte ud. Medmindre du lader den sætte sig og så forsigtigt fylder den på en sprøjtepose. Jeg har dog ingen anelse om hvordan konsistensen af moussen så bliver, efter den er sprøjtet ud.

 9. Hej Annette.. Kan man bruge mousse som frosting på sine cupcakes? Jeg vil gerne kunne sprøjte det ud i swirls.. Hvis ja, hvilken hvidlig mousse vil du så anbefale til chokolade cupcakes med karamelstykker?

 10. Hej Louise
  Dejligt at du kan bruge min side😃.
  Hvad du skal bruge som ikke er for sødt, er svært at svare på. Du kan evt. prøve en creme cheese frosting og ellers kunne marengs være lækkert.
  Til alt det søde er en syrlig mousse altid lækker. Fx hindbær eller solbær mousse sammen med en chokolade mousse af fx toblerone😊
  Det lyder som et spændende projekt😃.

 11. Hej Anette 🙂
  Jeg er stor fan af din blog og bruger altid dine opskrifter!
  Jeg skal lave en af de famøse og berømte enhjørningkager til min datter i oktober, men er lidt i tvivl om hvad der er bedst at bruge til ‘håret’ og til opsmøring af selve kagen uden det bliver sødt i sødt.. Jeg laver en nøddekaramel bund og to drømmekagebunde. Fyld er jeg lidt i tvivl om.. Kagen skal kun smøres op men ikke have fondant på, så skal bruge noget der dækker pænt, og som passer godt til det jeg skal bruge til håret også.. Håber det gav mening!
  Kram herfra

 12. Hej Louise
  Jeg er personligt blevet meget glad for opsmøring med ganache af mørk chokolade. Det er ikke så sødt som alt det andet, og det er jeg personligt ret glad for. Man smelter 100 mørk chokolade til 1 dl fløde, og det skal selvfølgelig fordobles hvis du skal bruge noget mere. Men forholdet hedder 1:1. Varm det op indtil chokoladen er helt smeltet og stil det til afkøling med film helt ned og røre overfladen, så der ikke opstår kondens. Det vil så blive tykkere og tykkere efterhånden som det køler af. Jeg holder øje med det, og når det når en smøre chokolade konsistens, så begynder jeg at smøre kagen op:). Af flere omgange hvor kagen kommer ind i køleskabet indimellem hver opsmøring:)

 13. Hej Anette, jeg vil forsøge med din daim creme som fyld, hvilken frosting vil du anbefale? Måske noget andet end frosting?

  Mvh Louise

 14. Hej Anita
  Jeg ville lave den klassiske tror jeg. Den med 250 g smør og 500 g flormelis samt vaniljeessens. Den kan du farve i lige den farve som du ønsker:)

 15. Hej Annette, super dejlig blog du har, jeg ville gerne prøve at lave muffins med frosting til min søn der bliver student i år, det måtte gerne være chokolade muffins, men hvilke frosting i blå kunne man så lave, har du evt. en god ide ? mvh Anita

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *