Mudcake lagkageHer finder du opskrifter på de forskellige lagkagebunde, som jeg selv bruger

Søger du efter kagebunde opskrifter? Så har jeg et fint udvalg til dig herunder.

Efter min mening kan man bruge lige den kage, som man godt kan lide og dele den op i flere bunde. Dog vil jeg anbefale, at vælge en kage som ikke smuldrer for meget. Ellers risikerer du nemlig at kagebundene falder fra hinanden, når du skal lægge dem på kagen. Brug en fast kage.

Jeg har et par kagebunde opskrifter efterhånden, som jeg godt kan lide at bruge selv. Især kan jeg anbefale en mudcake som bunde i en lagkage. En mudcake er en skøn konfektagtig chokoladekage som simpel hen bare smager himmelsk af god chokolade. Den er samtidig fast i krummen og det gør den rigtig god som en lagkagebund.
Almindelige lagkagebunde bruger jeg også meget. Jeg har dog valgt at tilsætte smør i mine lagkagebunde, det gør dem altså bare lidt skønnere.
Min seneste tilføjelse til samlingen af gode lagkagebunde er mine drømmekagebunde. Når du bager efter min opskrift får du en tyk bund, som kan deles i to, eller bare bruges som den er. Jeg har selv lavet en lagkage, hvor jeg brugte bundene som de var. Drømmekage bundene bliver nemlig ikke tørre i det, og det er en god egenskab når vi skal bruge lagkagebunde. De egner sig også godt til en let creme og lidt frisk frugt på toppen, det tager ingen tid at lave sådan en kage.
Prøv dig frem og se hvad du bedst kan lide 

 

Lyse lagkagebunde


Nemme lagkagebunde med smør
Lagkagebunde i form
Nem opskrift på lagkagebunde i bradepande
Lagkagebunde i bradepande

 

 

 

 

 

Cake Boss sponge lagkagebunde
Cake Boss lyse lagkagebunde

 


Lagkagebunde med kakao og chokolade

Cake Boss lagkagebunde med kakao
Cake Boss kakaobunde
Mudcake som lagkagebunde
Mudcake bunde

 

 

 

 

 


Andre kagebunde

Lagkagebunde drømmekage
Drømmekagebunde

13 Comments on Kagebunde opskrifter

 1. Hej Matilde
  Det er desværre ikke noget jeg har prøvet endnu, men det står på min to do liste. Skulle det være med mandler som erstatning for mel? Eller er det bare hakkede mandler i dejen?

 2. Hej Merete
  Ja du kan sagtens lave fyldet og samle kagen i forvejen. Jeg går selv gerne igang 2 dage før kagen skal stå klar, så det kan du sagtens 🙂
  Tak for de meget pæne ord, jeg elsker at få af vide at andre er lige så glade for opskrifterne som jeg er 🙂

 3. Hej Annette.
  Jeg skal lave en dåbskage i denne uge, jeg har tænkt mig at anvende dine opskrifter på mudcake bund, cake boss kagebund, hindbær og hvidchokolademouse samt tobleronemouse.
  Kan jeg godt lave de to typer fyld og “samle” kagen dagen i forvejen?
  På forhånd tak for hjælpen, og tak for nogle skønne og lette opskrifter.
  Kh Merete

 4. Hej Christina
  Jeg får nok ikke skrevet det i alle mine opskrifter men som udgangspunkt bruger jeg altid almindelig ovn. Varmluft bruger jeg kun hvis jeg bager flere plader i ovnen. 🙂

 5. Hej.. Ved ikke om du skriver det nogle steder.. men er dine temperaturer varmluft eller almindelig ovn?

 6. Hej Charlotte
  Tak for de meget søde ord, jeg er super glad for at du kan bruge min side. Jeg kan se at det er nogle dage siden at du skrev, så måske du selv har kastet dig ud i noget eller søgt andet sted. Men jeg vil alligevel svare.
  Når jeg farver bruger jeg som regel gelefarve/pastafarve. Det giver en intens farve, hvilket vil sige at du ikke behøver at tilsætte så meget farve til dejen. Jeg kan ikke skrive noget specifikt forhold, bare tilsæt indtil du har den ønskede farve. Men nøjes med lidt af gangen, da farverne som sagt er kraftige i det.

 7. Hej Annette
  Først tak for din side med guldkorn for en amatør bager.
  Søger et råd om at farve kagebunde selv. Forhold og hvilken slags farve?
  Venligst Charlotte

 8. Hej Josefine
  Jeg tolker dit spørgsmål som om det er en bestemt opskrift du søger? Jeg har lidt opskrifter oppe i fanerne under kagebunde, jeg ved ikke om de kan bruges:)

 9. Hej, jeg leder efter din opskrift på fugtige, tunge og svampede lagkagebunde, men kan ikke finde den?

 10. Hej Michelle
  Det kan jeg desværre ikke svare dig på, det er slet ikke noget jeg har eksperimenteret med. Har du evt. prøvet at google kage uden æg? Det var da en mulighed.

 11. Kan man bage dine bunde og bare undlade æg og stadig få et godt resultat? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *