Her kan du finde lidt opskrifter på de kagebunde jeg bruger i mine kager.

Lagkagebunde

Cake Boss sponge – vanilje lagkagebunde

Cake Boss sponge – kakao bunde

Mudcake

I teorien kan du lave din favorit kage i en form, og dele den op i flere bunde. Vær dog opmærksom på, at hvis det er en lidt “blød” kage der krummer meget, så kan det være svært at skille bundene fra hinanden. Et godt tip fra mig er de helt tynde og fleksible skærebrætter man kan få. Smut det ind under hver eneste bund, så kan du skille dem uden at bundene falder helt fra hinanden.
Hvis jeg bager mine bunde i god tid, så fryser jeg dem som regel ned. Jeg lader kagen køle helt af og deler den herefter i det antal bunde som jeg skal bruge. Jeg har prøvet diverse kage redskaber til at dele en kage, men bruger idag bare en stor brødkniv og øjemål.
Så får jeg delt dem med mit skærebræt, lagt madpapir/bagepapir imellem og lagt dem sammen igen. Herefter kommer de i en ret stor frysepose, 21 l mener jeg den hedder, som jeg som regel køber i Bilka. I fryseren med dem og tag dem op nogle timer før du skal lægge kagen sammen.

Print Friendly, PDF & Email

4 comments on “Kagebunde opskrifter”

    • Hej Michelle
      Det kan jeg desværre ikke svare dig på, det er slet ikke noget jeg har eksperimenteret med. Har du evt. prøvet at google kage uden æg? Det var da en mulighed.

    • Hej Josefine
      Jeg tolker dit spørgsmål som om det er en bestemt opskrift du søger? Jeg har lidt opskrifter oppe i fanerne under kagebunde, jeg ved ikke om de kan bruges:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *