Hjemmelavet krymmel (1)

Den forreste krymmel her på billedet er hjemmelavet. Jeg har brugt en lille stjerne udstikker samt nogle fondant rester. Det er super nemt at lave det selv, hvis man selvfølgelig har lidt redskaber til det. Det fantastiske ved selv at lave sin krymmel er at man kan sætte lige de farver sammen, som man har lyst til:). Jeg har taget billeder undervejs og lavet denne lille how to – hjemmelavet krymmel.

How to – Hjemmelavet krymmel

Jeg har brugt udstikkeren du ser på billedet herunder. Den kan jeg ikke finde nogle steder længere. Men i stedet kan du købe de helt små plunger udstikkere, de fungerer også udemærket. Du kan købe sæt til at udstikke små blomster, stjerner, eller kig her om du kan finde en udstikker, som passer til dit krymmelprojekt.
Det kan godt være svært at få fondanten ud, når man arbejder med de her små størrelser. Som alternativ kan du bruge runde tyller til at lave krymmel. Her kan man jo få et hav af størrelser, så det er bare at vælge. Jeg vil anbefale noget der er skarpt, når du laver din egen krymmel, så kanterne på det du stikker ud ikke bliver helt flosset.

Hjemmelavet krymmel 1 (1)

Fondant tyndt ud med en lille rullepind, 1-2 mm og gå så ellers igang med at udstikke. Læg stjernerne på noget bagepapir eller madpapir og lad dem tørre. Jeg lod dem ligge 1 døgns tid med lidt papir henover. Ønsker du flere farver gør du selvfølgelig det samme.

Hjemmelavet krymmel 2 (1)

Når stjernerne er helt tørre, blander du dem forsigtigt og hælder det på for eks. et krydderi glas eller i en plastic bøtte. Hvis det ikke er 100 % tørt vil det klistre sammen, og du vil ende ud med en stor krymmel klump;).

Det tager selvfølgelig lidt tid at sidde med sådan noget småt noget. Men personligt elsker jeg, at jeg selv kan bestemme, hvilke farver jeg vil bruge. Så skal du for eks. holde en fødselsdags fest med et bestemt farve tema, så kan dine cupcakes eller lagkage matche:).

Det er kun stjernerne på billedet øverst der er hjemmelavet.

Herunder følger billeder af hjemmelavet krymmel jeg har lavet efterfølgende.

Pastel hjerte krymmel
Pastel confetti krymmel
Hjemmelavet krymmel 4 (1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *