Babynumse kage

Her kommer min egen lille how to – baby numse kage.Da jeg skulle lave min egen baby numse, fandt jeg en how to på cakecentral.com. Men jeg brød mig ikke om formen, og har derfor lavet min anderledes. Det er faktisk ret simpelt at lave, men det kan man kun se hvis man “løfter” tæppet der er lagt over:). Der kunne godt have været lidt flere billeder, men jeg syns det gir sig selv meget af det, og ellers må I spørge:)

howtobutt1

Mud cake i en 15 cm form, og skar af den så den blev til en halv kugle. Det der skæres af skal bruges til ben, så det skal være i så store stykker som muligt. Her er kagen blevet smurt op med smørcreme. Det lille kagefad er af noget pap lignende noget som jeg til sidst klippede til, og lagde med på kagen.

howtobutt2

Så er kagen betrukket med fondant. Jeg har valgt hvid ligesom en ble.

howtobutt3

Her har jeg formet 2 ben ud af den overskydende kage, og smurt dem op med smørcreme. Benene skal ligge helt op af numsen, så det skal man lige tage højde for når man skal bue dem, så det passer sammen. Jeg fik ikke taget billede af dem efter jeg havde betrukket dem, men det kan ses på næste billede.

howtobutt4

Her er numse og ben lagt på kagen. Fødderne er lavet af fondant, og tæerne er små kugler jeg har limet på. Jeg har valgt at lave fødderne flade på bagsiden, da man jo ikke ser dem fra den side;). Fødderne er limet på benene med royal icing.

babybutt2

Her er kagen så lige igen for at få slut resultatet med. Jeg har rullet et stort stykke fondant ud og lagt indover numsen som et tæppe.

Jeg havde lidt bøvl med de steder hvor benene rør kagen, “gabet” var for stort. Så næste gang jeg kaster mig ud i det ,vil jeg skubbe fondanten ind under benet når jeg betrækker den. Alternativt kan man også pynte med blomster eller noget andet.
Derudover har jeg lavet flæser og sat imellem ble og ben. Det er nok meget svært at se på billedet, men det er ligesom en ble, og så skjuler det samlingen;)
God fornøjelse med det:)

babybutt3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *