Fondant blomst

Her følger en guide til at lave en stor fondant blomst. Lav selv smukke og lette fondant blomster.

Jeg elsker selv denne fondant blomst. Den er enkel og smuk og så kan den varieres i både farve og størrelse, afhængig af dit udstikker udvalg.

Blomster udstikker til fondant
  • Udrul din fondant, du kan evt blande lidt tylose i først. Det gør at fondanten tørrer hurtigere. Det kan godt være praktisk, når du laver fondant blomster.
  • Udstik nu din blomst i fondant . Du kan bruge hvilken som helst blomster udstikker du har, der findes et hav af forskellige slags. Metoden der følger herunder kan bruges på dem alle. Du skal selvfølgelig bruge fondant og en rullepind.
Guide til fondant blomster
  • Så skal du have din blomster skummåtte og ball værktøj frem. Ball værktøjet, det med kuglerne for enden, bruger du til at bearbejde blomsten, så bladene bliver mere “levende”. Jo større blomsten er, jo større bør dit ball værktøj være.
Fondant blomst guide
  • Du kører din ball henover bladene, frem og tilbage, indtil bladet krøller sammen. Du kan godt komme til at rive “bladet” i stykker, så det skal være lidt forsigtigt. Men du kan meget hurtigt mærke, hvor meget tryk din fondant blomst kan tåle.
Fondant pynt til pige
  • Når du har bearbejdet alle bladene, placerer du blomsten i en krøllet sølvpapirs skål. Den er super nem at lave, og du former bare sølvpapiret, som du vil have at blomsten skal ende med at se ud.
Fondant blomst
  • Herefter tager du lidt spiseligt lim og tilføjer på midten af blomsten med en pensel. Så kan du tilføje lidt pynt, jeg har her brugt røde sukker krystaller. Det giver en rigtig fin kontrast til den hvide blomst synes jeg selv.:). Men brug hvilken som helst krymmel du har.
  • Nu skal blomsten tørre i minimum 1 døgn, gerne mere, inden du bruger den eller pakker den væk til senere brug.
Fondant pynt

Affiliate links

Siden her indeholder affiliate links. Det betyder, at der når du klikker på mine links, vil lægge sig en lille cookie hos dig. Hvis og når du evt. handler i den webshop, som jeg linker til, vil jeg modtage et lille beløb for dit køb. Dette har ikke betydning for det beløb du handler for, det er webshoppen der betaler mig.
Beløbet gør det muligt for mig, at prøve endnu flere kreative ideer af og dele med dig.
Tak fordi du støtter mit arbejde, det er værdsat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.