Så fik jeg bikset endnu en how to sammen til min youtube kanal:). Her får I min guide: Fondant blomst – How to

Den er jo på engelsk, da min youtube kanal hovedsagligt er på engelsk. Men jeg har også lavet en dansk version, som du finder på min facebook side: Cupcakes med stil:). Jeg håber du kan bruge den:)
Det kræver selvfølgelig de rette redskaber for at kunne lave disse blomster. Men har du først fået anskaffet dig disse, er det bare at gå igang. Du kan selv lege med farverne lige så tosset som du har lyst til. Vælg nogle farver der passer til kagen eller de cupcakes som du skal bruge bomsterne på.

Du kan også se min billede guide, hvor jeg også har links til diverse redskaber som jeg har brugt.

Fondant blomst - How to

2 Comments on Fondant blomst – How to

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *