Græskar cupcakes

Skønne cupcakes til halloween

Jeg fik bagt disse skønne halloween cupcakes den anden dag. Halloween nærmer sig jo, så hvorfor ikke bruge det tema når nu jeg alligevel skulle bage:) Opskriften var gulerod og æble cupcakes med kanel. Toppet med en skøn (min egen opskrift) cream cheese frosting.

Til mine halloween cupcakes fik jeg afprøvet nogle nye papirsforme jeg havde liggende fra HoM, som efter sigende skulle holde farven under bagningen. Det synes jeg er meget vigtigt når jeg bager. Som det muligvis er gået op for jer;), så bager jeg MEGET. Og jeg elsker at tage lækre billeder der frister jer læsere til at gøre det samme. Men de billeder bliver altså bare ikke helt så gode, hvis jeg har brugt forme der er fuldstændig fedtet til og derfor uden mønster.
Egentlig var jeg ikke nervøs for, at disse forme blev fedtet, ikke før jeg kom i tanke om, at jeg har brugt olie istedet for smør (det siger opskriften). Så da jeg kom i tanke om det, mens de stadig var i ovnen, blev jeg noget spændt på resultatet. Her får I så resultatet. Billedet her er endda taget dagen efter de er bagt, og formene er stadig super fine og med flot mønster:). Så de kan altså godt anbefales herfra;).

Cream cheese frosting

Selve kagerne har jeg toppet med en lækker cream cheese frosting, som er min egen opskrift. Jeg var SÅ træt af, at mine cream cheese frostings altid blev for flydende til at sprøjte ud. Opskriften finder du i linket længere oppe:). Som pynt har jeg udstukket nogle fine græskar hoveder i fondant.

Cream cheese frosting
Min egen creme cheese frosting, lige til at lave fine swirls med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *