Gulerods muffins

Søger du efter nogle lækre cupcakes med revet gulerødder og æbler?

Så har jeg lige opskriften til dig her på Annettes Kager. Prøv mine lækre svampede Cupcakes med både gulerødder og æbler. De smager helt fantastisk og med min egen opskrift på cream cheese frosting på toppen kan det kun blive godt. Det er bare en super lækker kombination med den svampede kage med smag af kanel og den lækre bløde cream cheese frosting.

2 Comments on Gulerods og æble Cupcakes med creme cheese frosting

  1. Dem vi jeg prøve at lave.. Mums;)
    Hvordan er de dagen efter og skal der eventuelt gøres noget omkring opbevaring for at holde dem svampede.

    Hilsen Anita juul333

  2. Hej Anita
    Jeg synes stadig de er svampet 2 dage efter de er bagt:). Men det er også det længste de har holdt herhjemme;). Jeg ville vente med frostingen til de skal serveres. Før de frostes kan de opbevares i en lufttæt bøtte på køkkenbordet. Frysepose fungere også fint:). Når først de er frostet, skal de på køl, men også her i en lufttæt bøtte for eks. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *