Jeg har lavet en lille, meget simpel video, hvor jeg viser jer, hvordan man kan pynte cupcakes med fint bånd omkring. Vælg fx. en blonde som her på videoen.

Eller vælg noget andet bånd, som matcher til det, som du skal bruge dine cupcakes til. Har du fx et helt bestemt farvetema til barnedåben, kan du vælge bånd der passer ind i farvetemaet. Sådan et bånd giver virkelig en super fin finish til de færdige cupcakes. Vil du også lave cupcakes med fint bånd omkring? Det er slet ikke så svært. Bånd kan du få i en stofbutik eller i en butik som panduro hobby. Der er masser af forskellige typer bånd at vælge imellem. Jeg har i videoen vist hvor langt et stykke bånd jeg har klippet af, men ellers prøve dig frem. Det afhænger også af hvordan du vil slutte båndet af. Skal det være en stor sløjfe? eller bare en lille fin sløjfe?
Jeg elsker personligt at være kreativ, også selvom dette ikke har noget med selve bagningen at gøre. Men den sidste finish er bare altafgørende.

Flæseblomster i fondant

Se også hvordan jeg laver flotte flæseblomster i fondant til cupcakes. Disse kan også bruges til cupcakes sammen med et fint bånd omkring i matchende farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *