Her finder du en samling af mine forskellige guides til alt muligt der har med kage at gøre. Jeg har efterhånden prøvet lidt forskelligt og synes at det er fantastisk at kunne vise jer hvordan man gør det.
Kig dig omkring og bliv inspireret. Spørg endelig hvis der er noget jeg ikke beskriver helt som du godt kunne tænke dig. Så skal jeg nok prøve at hjælpe.

Guide til spiseligt pynt
Sjov med fondant
Guides til fondantkager
Fondant kager guides

 

4 Comments on How to´s

 1. hejsa

  ang din hindbærmousse hvor meget skal jeg lave til en dåbslagkage 30×40 cm kun 1 bund med hindbærmousse og den anden en chokolademousse

 2. Hej Malou
  Jeg tog kontakt til cafeen via deres facebook side og de beklagede meget hvad der var sket. Jeg tror desværre at det er sådan, at størstedelen af befolkningen tror at de godt må bruge de billeder der ligger på nettet. Jeg tror ikke at alle gør det med vilje.
  Men tak fordi du gjorde mig opmærksom på det:)

 3. Hej Annette

  Jeg skriver til dig, da jeg lige nu er ved at køre en masse sager om overtrædelse af copyright. I den forbindelse er jeg stødt på et af dine billeder, der også misbruges i kommerciel sammenhæng. Det drejer sig om dine drømmekage – som bliver brugt her https://www.facebook.com/lavaaarhus/photos/a.745246388819064.1073741828.744426158901087/1172525429424489/?type=3&theater

  Hvis det er noget du er interesseret i at gå videre med, kan du skrive til info@not-allowed.dk og få ham til at køre din sag.

  Jeg er simpelthen SÅ træt af at se vores billeder misbrugt- og har skrevet om det her http://klidmoster.dk/2017/02/oprab-om-ophavsret.html

  Du er også velkommen til at kontakte mig på klidmoster@gmail.com – jeg har et screenshot af overtrædelsen som du kan vedhæfte en evt anmeldelse.

  Mange hilsner
  Malou ()Klidmoster)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *