Her finder du masser af opskrifter på cupcakes inddelt efter forbogstav

Jeg har samlet alle mine opskrifter på cupcakes her på siden. Klik dig ind under det forbogstav du vil og se udvalget. Der vil være opskrifter på frostings på de fleste af siderne også. Men du kan selv sætte cupcakes og frostings sammen som du har lyst til smagsmæssigt. Cupcakes er en skøn lille kage, som ikke tager så lang tid at lave. Den har en god størrelse når den skal spises og så kan man pynte dem super fint.

Cupcakes opskrifter A-H

Cupcakes opskrifter D-L

Cupcakes opskrifter M-Æ

Nyhedsbrev banner - Tilmeld dig her

7 Comments on Cupcakes opskrifter

 1. Hej Betina
  Ja selvfølgelig har jeg det.
  Når jeg bager cupcakes og har kølet dem godt af, opbevarer jeg dem på køkkenbordet i en frysepose eller en kagedåse. Når jeg har pyntet dem med frosting ryger de i køleskabet, gerne i en kagedåse. Her skal man dog være opmærksom på kondens, for det kan have noget at sige i forhold til den frosting man bruger. Jeg oplevede fx at en skumfidus frosting faldt helt sammen, pga. den kondens der opstod i dåsen. Smagsmæssigt har det ikke noget at sige, men man vil jo gerne servere noget der ser fint ud. I de tilfælde kan man bare lade være med at sætte låget helt tæt, så skulle der ikke ske noget. Jeg håber at det var svar nok:)

 2. Hej Annette 🙂

  Har du et tip til opbevaring af kage og cupcakes på køl?
  Altså med andre ord, hvad gør du?:-)

 3. Hej Jane
  Det var et godt spørgsmål, og jeg er desværre ikke ekspert omkring det at fryse madvarer. Men når det er sagt har jeg selv en formodning om at det kan ligge i fryseren nogle måneder uden at det skulle have konsekvenser for smag og kvalitet:)

 4. Hej Annette.

  Jeg har i da lavet 3 slags cup cakes.
  Hvor længe kan, dem jeg ikke skal bruge lige nu, ligge i fryser ligeledes frosting, jeg ved at marengs ikke kan fryses.
  På forhånd tak og god week end
  Jane

 5. Hej Jane
  Tak for de fine ord. Jeg håber at svaret kommer tids nok, jeg kan se at du har skrevet flere gange med en dags mellemrum. Desværre har jeg ikke mulighed for at tjekke bloggen hver dag. Men ja du kan godt fryse frosting. Medmindre det er en marengs. Men de frostings jeg har her på siden med smør kan godt fryses:)

 6. Hej Anette.
  Først vil jeg rose dig for flotte cupcakes især dine frosting. Så til mit spørgsmål,
  jeg skal bage Oreos cupcakes og en med salt karamel og en med Bailey, kan men fryse disse frosting.
  På forhånd tak
  Jane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.