Bradepandekage med æbler og kanelSøger du en opskrift på  en lækker bradepandekage?

Hvis du er på jagt efter en god bradepandekage, så er du landet det rette sted.
Her på siden har jeg samlet mine opskrifter på forskellige bradepandekager. Samlingen vil løbende blive større, efterhånden som jeg støder på nye opskrifter eller selv får lavet nogen.
Bradepandekagen er nok noget vi alle kan huske fra især vores barndom.
Da jeg var barn havde vi klassens time i skolen, og dengang var det stadig okay, at der blev delt kage ud en gang om ugen. Jeg har selv mange af mine kageminder fra disse klassens time kager. Den jeg husker bedst er nok en bradepandekagen drømmekage. Jeg har den bedste drømmekage opskrift her på siden. Jeg har fået den af min svigerinde og vi spiser den jævnligt i vores familie. Den skal du prøve.

Prøv forskellige bradepandekage opskrifter

Der findes mange forskelige opskrifter derude, og også mange forskellige opskrifter af den samme bradepandekage. Så det er med at afprøve lidt af hvert og se hvilken kage der ender ud med det bedste resultat. Har du ikke mod på at prøve alle mulige opskrifter på bradepandekager af, så gør jeg det for dig her på siden.
Alle kagerne er afprøvet og kun lagt her, fordi de er virkelig lækre.
Ønsker du en festlig bradepandekage, kan du bare pynte den rigtig fint. Det er i virkeligheden helt op til dig, hvordan du pynter og serverer kagerne.
Kast dig ud i det og se om du kan finde en favorit her i min samling af bradepandekager 


Kager med chokolade og kakao

Chokoladekage med smeltet chokolade
Chokoladekage
Den bedste brownie i verden
Lækker brownie

 

 

 

 

 

Chokoladekage den der du ved nok
Den der du ved nok


De andre kager

Svampet banankage
Skøn banankage
Bradepandekage med æbler og kanel
Æblekage i bradepande

 

 

 

 

 

Den bedste drømmekage
Drømmekage
Kanelkage i bradepande
Kanelkage


Du er velkommen til at komme med forslag, hvis du har ideer til opskrifter på bradepandekager der skal testes, eller måske selv har en opskrift du godt vil af med. Skriv til: Annetteskager@hotmail.com