Søger du en opskrift på bradepandekager?

Så er du kommet til den rigtige side. Her har jeg samlet mine opskrifter på forskellige bradepandekager. Samlingen vil løbende blive større, efterhånden som jeg støder på nye opskrifter eller selv får lavet nogen.
Bradepandekager er nok noget vi alle kan huske fra især vores barndom. Da jeg var barn havde vi klassens time i skolen, og dengang var det stadig i orden, at der blev delt kage ud en gang om ugen. Jeg har selv mange af mine minder fra disse klassens time kager.
Der findes mange forskelige opskrifter derude, og også mange forskellige opskrifter af den samme kage. Så det er med at afprøve lidt af hvert og se hvilken kage der ender ud som det bedste resultat. Har du ikke mod på at prøve alle mulige opskrifter på bradepandekager af, så gør jeg det for dig her på siden. Alle kagerne er afprøvet og kun lagt her, fordi de er virkelig lækre.
De kan også være ret festlige, hvis man pynter dem. Det er i virkeligheden helt op til dig, hvordan du pynter og serverer kagerne. Kast dig ud i det og se om du kan finde en favorit her i min samling af bradepandekager.

Banankage bradepande
Verdens bedste banankage
Brownie opskrift uden nødder
Nem brownie opskrift

 

 

 

 

verdens bedste drømmekage
Den gode drømmekage
Chokoladekage i bradepande
Chokoladekage med chokolade

 

 

 

 

 

Den der du ved nok chokoladekage
Den du ved nok
Kanelkage med æg
Kanelkage

 

 

 

 

Den bedste æblekage i bradepande
Æblekage i bradepande

Du er velkommen til at komme med forslag, hvis du har ideer til opskrifter på bradepandekager der skal testes, eller måske selv har en opskrift du godt vil af med. Skriv til: Annetteskager@hotmail.com

Nyhedsbrev banner - Tilmeld dig her