Her finder du skønne guides til alt det med fondantkager

Jeg har lavet fondantkager i nogle år efterhånden og fået en masse erfaring. En af de første udfordringer, som jeg stødte på var, at min kage lignede en bold. Den var rund uden skarpe kanter. Jeg fandt ud af, at det skyldtes at fyldet ikke var fordelt jævnt i kagen. Jeg havde altså puttet mest fyld i midten, og ikke jævnet det udover hele kagebunden. Jeg vidste ikke bedre.
Det blev starten på en fantastisk hobby, som efterhånden har udviklet sig. Jeg gør ikke så meget i fondantkager mere. Ikke at jeg ikke har lyst, men jeg har ikke helt tiden til det. Det kribler dog stadig i fingrene når jeg ser billeder af flotte fondantkager som andre har lavet.

Herunder har jeg samlet mine guides under “kager fra bunden”, som måske kan hjælpe dig lidt på vej.

Hindbær skum
Guide til kagefyld i en kage
Kage klar til fondant
Guide til at smøre en kage op

 

 

 

 

 

 

 

 

Etagekager – sådan gør jeg

How to – kageslot

How to – babynumse kage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *