Her finder du skønne guides til alt det med fondantkager

Jeg har lavet fondantkager i nogle år efterhånden og fået en masse erfaring. En af de første udfordringer som jeg stødte på var, at min kage lignede en bold. Den var rund uden skarpe kanter. Jeg fandt ud af, at det skyldtes at fyldet ikke var fordelt jævnt i kagen. Jeg havde altså puttet mest fyld i midten, og ikke jævnet det udover hele kagebunden.
Det blev starten på en fantastisk hobby, som efterhånden har udviklet sig. Jeg gør ikke så meget i fondantkager mere. Ikke at jeg ikke har lyst, men jeg har ikke helt tiden til det. Det kribler dog stadig i fingerne når jeg ser vildt flotte kager som andre har lavet.
Herunder har jeg samlet mine guides under “kager fra bunden”, som måske kan hjælpe dig lidt på vej.

Tidsplan når jeg laver en kage

Sådan smører jeg mine kager op

Sådan fylder og betrækker jeg mine kager

Etagekager – sådan gør jeg

How to – kageslot

How to – babynumse kage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.