2-farvet frosting 1

I min guide her vil jeg vise hvor nemt det er at pynte dine cupcakes med flere farver frosting.

Du vælger selvfølgelig helt selv hvilke farver du vil bruge og sætte sammen. Jeg vil mene at du kan bruge hvilken som helst type frosting, den skal bare være fast i det, så den holder formen.

How to – 2 farvet frosting

Der er forskellige måder du kan lave det her på. Men jeg har erfaret, at denne måde er den der sviner mindst, og det er noget der er vigtigt for mig. Se her min how to – 2 farvet frosting.

Fremgangsmåde

Jeg har valgt at bruge store tyller da jeg synes at de fungerer bedst til cupcakes.

Flere farver frosting

  • Sæt din coupler (den hvide) og tyl ned i en 3. sprøjtepose. Se i mit indlæg om sprøjteposer hvordan du samler det hele.
  • Bank de 2 fyldte sprøjteposer lidt flade og put dem så ned i den 3. pose. Sørg for at begge ender kommer helt ud i spidsen, så der kommer ligemeget af begge farver fra en start.

Stribet frosting

Så er du klar til at sprøjte din frosting ud. Jeg har brugt 1M tyllen fra Wilton som du blandt andet kan lave fine swirls med på dine cupcakes eller bruger du 2D tyllen og laver “dutter” vil det ligne Hortensia blomster, med de rette farver selvfølgelig. Du kan også pynte en kage med din 2 farvet frosting. Det er kun fantasien der sætter grænserne.

Har du mod på det, kan du evt. prøve med 3 sprøjteposer, der har Wilton faktisk lavet et samlesæt, som du kan bruge. Der skal dog ikke være for meget frosting i dem, da de så ellers ikke vil kunne være i den 4. pose. Men prøv dig frem. Du kan fremtrylle fine regnbue farvet cupcakes på denne måde.

2 Comments on How to – 2 farvet frosting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *