2-farvet frosting 1

How to – 2 farvet frosting

Der er forskellige måder du kan lave det her på. Men jeg har erfaret at denne måde er den der sviner mindst, og det er noget der er vigtigt for mig. Se her min how to – 2 farvet frosting.
Fyld 2 engangs sprøjteposer (link) med hver deres farve frosting.

2-farvet frosting 2Sæt din coupler (den hvide) og tyl ned i en 3. sprøjtepose. Bank de 2 fyldte sprøjteposer lidt flade og put dem så ned i den 3. pose. Sørg for at begge ender kommer helt ud i spidsen, så der kommer ligemeget af begge farver fra en start.

2-farvet frosting 3Så er du klar til at sprøjte din frosting ud. Du kan blandt andet lave fine swirls på dine cupcakes eller bruger du 2D tyllen og laver “dutter” vil det ligne Hortensia blomster, med de rette farver selvfølgelig. Du kan få en tyl der minder meget om 2D tyllen her. Du kan også pynte en kage med din 2 farvet frosting. Det er kun fantasien der sætter grænserne.
Har du mod på det kan du evt. prøve med 3 sprøjteposer. Der skal dog ikke være for meget frosting i dem, da de så ellers ikke vil kunne være i den 4. pose. Men prøv dig frem. Du kan fremtrylle fine regnbue farvet cupcakes på denne måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.