Chokolade cupcakes med jordbær/vanilje frostingChokolade cupcakes igen

Denne gang blev det til chokolade cupcakes med jordbær/vanilje frosting. Min mand havde foreslået mig at prøve at toppe dem med 2 forskellige slags farver/smag sammen. Så det kastede jeg mig ud i at prøve.:) Som prikken over i´et røg mine nye hjemmelavede cupcake toppers i.

Chokolade med vanilje og jordbær frosting

På billedet herunder får I lige et close up af mine chokolade cupcakes med jordbær/vanilje frosting. Her kan man tydeligt kan se de 2 forskellige farver af frosting. Det var faktisk ikke så svært, som jeg havde forestillet mig. Den ene halvdel af sprøjteposen blev fyldt med vanilje frostingen og den anden med jordbær frostingen. Jeg sprøjtede lige det første ud i en skål, indtil de 2 farver kom ud samtidig, som jeg ville have det. Jeg kan da også lige tilføje, at de smagte virkelig lækkert;).

Chokolade cupcakes med jordbær/vanilje frosting

Guide til 2-farvet frosting

Jeg har lavet en lille billedeguide der viser hvordan man fylder de 2 slags frosting i en sprøjtepose. Det er super dekorativt og faktisk ikke særlig svært. Du kan vælge at fylde den ene slags frosting i den ene side af en sprøjtepose og så se om du kan fylde den anden slags i den anden side. Eller du kan gøre som jeg har gjort og fylde hver slags frosting i hver sin sprøjtepose og samle dem i en 3. sprøjtepose. Det giver knap så meget svineri.

18 Comments on Chokolade cupcakes med jordbær/vanilje frosting

 1. Hejsa
  Undskyld det sene svar, men min datter er syg for tiden. Jeg håber at du måske har kigget på indlægget igen, for jeg har skrevet at begge farver puttes i samme pose. Håber det hjælper dig:)

 2. Hej skal jeg fylde de to farve ( jordbær- vannilie) i samme posse og så sprøjte ud til de kommer ud samtiddig eller skal jeg bruge 2 poser?

 3. Hej Merete:)
  Tak for de søde ord:). Altså den jordbær sirup jeg brugte var hjemmelavet, det var saft fra en gang jordbær mousse jeg havde lavet tidligere. Der var så meget saft tilbage da jeg havde mast mine jordbær, at jeg ikke nænnede at smide det ud. Men det må da kunne købes. Ellers prøv med jordbær syltetøj på tube, du ved den uden klumper. Jeg ved ikke lige hvor stærk smagen af jordbær bliver, men det er da et forsøg værd:)
  Ja man kan sagtens fryse dem ned, men jeg har desværre selv oplevet at papiret løsner sig fra kagerne når de så tør op. Jeg har desværre ikke selv fået prøvet forskellige forme af, for at finde ud af hvilke der ikke løsner sig, men måske du kan finde andre på nettet med den erfaring. Det er jo altså bare nemmere og hurtigere at lave så meget som muligt på forhånd;)

 4. Super fine kager. Skal helt klart prøve at lave dem. Men jeg er lidt i tvivl hvor jeg køber jordbærsirup?

  Har du prøvet at fryse kagerne uden pynt? Overvejer at bruge dem til en fødselsdag hvor jeg også har rigtig mange andre ting som skal være færdig. Derfor kunne det være super at have lavet dem i forvejen.

 5. Hejsa:)
  Tak skal du ha:). Det er også den opskrift du skal bruge, du skal bare undlade kakao, og i jordbær udgaven bruge noget jordbær sirup. Eller alternativt (og måske lidt nemmere;) kan du bruge den lyserøde flormelis fra dansukker, istedet for alm hvid. Mener også at den er med jordbærsmag. Håber det var hjælp nok:) Og go fornøjelse med bageriet;).

 6. Når jeg klikker på jordbær/vanille frosting kommer jeg til chokoladefrosting 🙁 Ville prøve at lave chokolade cupcakes med jordbærfrosting til min datters 1 års fødselsdag men kan ikke finde opskriften herinde
  🙂
  Sikke ellers en fed blog du har, og hold fast du er dygtig!!!

 7. Hejsa..
  Hvis du går op i indlægget og klikker på de røde ord kommer du frem til opskrifterne.

 8. Det ligner fuldstændig softice! Nu har jeg lyst til softice *Hmrf*
  ;-D
  Vildt søde og flotte! Jeg napper også idéen en dag!

 9. Hej Camilla
  Tak skal du ha:). Det er faktisk super super enkelt. Det eneste man skal gøre anderledes er når man fylder sprøjteposen, og det færdige resultat ser faktisk svære ud end det egentlig er:). Kast dig ud i det:)

 10. Hej Annette,

  hvor er de dog bare super nuttede! Jeg har tit haft lyst til at prøve den 2 farvede frosting, men har ikke rigtig haft mod til det… men mon ikke man skulle prøve det en dag :o)

  knus
  Camilla

 11. Nej, hvor er de fine!
  Jeg har ikke rigtig kunne finde opskriften på frostingen. Du er vel ikke så sød, at oplyse opskriften? 🙂

 12. Hej Sabine:)
  Tak skal du ha:). Du klikker bare på jordbær og vanille frosting i indlægget op over. Hvis du så læser nede under opskriften på chokolade frosting kan du se hvordan jeg har lavet det:).

 13. Tak Anne:)
  Ja tænker også selv noget barnedåb, babyshower vidste jeg ikke blev brugt herhjemme, men helt sikkert også en mulighed:)

 14. De er ganske enkelt smukke. Jeg kan godt lide at frostingen ikke går helt ud til kanten men blot er en “lille top”. Måske kopierer jeg en dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *