Baby numse fondant dåbskage

Casper er blevet døbt idag, og skulle have kage

Hans mor ville gerne have en dåbskage. Men den skulle være lidt anderledes end de sædvanlige dåbskager. Det må man sige at en numsekage er. De er ret populære i udlandet, men jeg synes ikke at man ser dem så tit herhjemme.

Baby numse dåbskage

Hun ville gerne have lime grøn, og så foreslog hun selv en baby numse dåbskage. Sådan en har jeg aldrig lavet før, men det kastede jeg mig gerne ud i. Kagen indeholder kakao bunde, hindbær mousse/skum og chokolade creme af lys marabou med hakket chokolade med knas oveni. Der er kage til 40 personer (numsen er ikke talt med her).

Jeg håber, at den smager rigtig lækkert, jeg skal desværre ikke selv spise med. Jeg har taget billeder undervejs af baby numsen, så der kommer en how to, når jeg får tiden til det. Her nedenunder er et billede af kagens bagside, så man rigtig kan se “tæppet” jeg har lagt over baby.

Baby numse dåbskage

Og her er et, der er taget lidt mere fra oven. Jeg kiggede meget rundt på nettet efter sådan en baby numse kage, og baby butt cake på de udenlandske sider. Jeg synes, at de er super søde, og tror ikke det bliver sidste gang jeg kaster mig ud i sådan en kage.

Baby numse dåbskage fondant

8 Comments on Baby numse dåbskage;)

  1. Hej Heidi
    Ja kagen er jo nok spist allerede nu;). Men jeg vil alligevel lige skrive at hvis kagen indeholder nogen form for fløde eller andre fødevarer vi normalt har i køleskabet så SKAL den i køleskabet. Ellers bliver den sur og nok ikke så lækker at spise.

  2. Hej Anette jeg har begivet mig ud i at lave en fondant kage. Jeg laver den klar på lørdag og den skal bruges søndag. Så er mit spørgsmål så hvordan opbevarere jeg den nogle siger den må stilles i køleskabet andre siger den ikke må og nogle siger den ikke må stå for varmt så hvordan opbevarere man sådan en kage når den skal stå et døgn inden den skal spises ?? Mvh Heidi

  3. Tak Nanna:). Har selv tænkt lidt over hvordan ideen egentlig er opstået, altså at putte sådan en ble numse på en kage;).

  4. Det er en rigtig flot og sød numse-kage du har lavet.
    Glæder mig til at se how-to på den …. for sådan en kage kunne jeg også finde på at lave engang for den er bare kær!!

  5. Tak skal du ha Birgitte:). Det skønne ved denne “numse” er, at den er meget mere simpel at lave end den ser ud til:).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *