Cupcakes

How to – Quiltet fondant låg
En lille how to til at præge fine fondant låg til dine cupcakes.

Cupcakes

Her er de redskaber jeg har brugt. Rullepindfondant, spiseligt lim, tynd pensel, rund udstikker, quilte præger og sølvkugler.

Cupcakes

Du placerer din præger ovenpå den udrullet fondant og trykker til. Ikke for hårdt da du så vil ende op med en masse små firkanter. Men ikke for blødt da prægningen så ikke vil være tydelig nok.

Cupcakes

Herover er fondanten præget. Den er ikke præget lige meget og det kan skyldes at fondanten var ujævn eller at der ikke er trykket lige hårdt over hele prægeren. Men jeg skal kun bruge en enkel cirkel, så i det her tilfælde gør det ikke så meget.

Cupcakes

Så tager du din udstikker og stikker en cirkel ud der hvor du synes prægningen er finest.

Cupcakes

Kom lidt frosting på din cupcake så du kan få låget på. Smørcremen skal i det her tilfælde have lidt top på, men ikke ramme kanten, sørg for at man kan se en lille smule af kagen hele vejen rundt.

Cupcakes

Så placerer du låget ovenpå og går igang med at arbejde det nedover frostingen. Brug begge hænder så du får et fint resultat. Skulle du ha puttet for meget frosting på kan du lige fjerne lidt af det med enden af en teske.

Cupcakes

Så kan du sætte kugler på med lidt lim, der hvor der er præget små blomster. Eller du kan nøjes med en fin blomst ovenpå din cupcake. Uanset hvad så synes jeg personligt at prægningen er ret fin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.