Babynumse kage billedeguide

How to baby numse/baby butt kage

Så fik jeg endelig tid til at lave en billedeguide til jer. Denne kage er lidt anderledes og sjov, hvis du spørger mig. Toppen af kagen skal forestille en ble numse med et fint tæppe over. Derfor synes jeg personligt, at den egner sig super godt som en dåbskage. Jeg har lavet en lille How to baby numse/baby butt, trin for trin billede guide, så du selv kan kaste dig ud i projektet.

At lave en dåbskage kan være lidt af et projekt. Især hvis man selv laver den. Det kan være et kageprojekt, som man har tænkt længe over. Simpelthen bare fordi at man ønsker at lave en flot og lækker dåbskage til sine gæster.
Jeg har lavet mange dåbskager gennem de seneste år, men denne ene babynumse kage, den er altså bare ekstra sjov og sød. Det er en typisk amerikansk kageide, men det gør jo heller ikke noget.
Du kan nemt tilpasse farverne til det tema som der skal være til barnedåben, så det hele passer sammen. Selvfølgelig også i forhold til om det er en pige eller en dreng der skal døbes. Fyldet kan også varieres i det uendelige når du skal lave dåbskage. Vælg gerne noget let og friskt hvis kagen skal nydes efter en forholdsvis stor middag.

15 Comments on How to baby numse/baby butt

 1. Hej igen.

  Tænker som overtræk på kagen.
  Umiddelbart tror jeg at det kan lade sige gøre.

 2. Hej Jinnie
  Jeg er lidt i tvivl om hvad du mener. Altså om det er fondanten du vil skifte ud med marcipan eller om det er selve baby numsen du vil lave i marcipan istedet for kage. Men uanset hvad, så tror jeg godt at det kan lade sig gøre:)

 3. Fantastisk side du har her 🙂 Hvilken farve bruger du til benene, jeg har selv svært ved at få min fondant rigtig “hud” farvet?

 4. Hej Line
  Der er kage til 40 personer. Se indlægget før for mere info om selve kagen.

 5. Hej Mona-Lisa
  Nej det er ikke en form. Tror jeg har skrevet i indlægget at jeg har lavet fødderne i hånden og trillet de små tær af små kugler som jeg så har sat fast:)

 6. Ja den er bare for kær. Tror den ville være vildt sød i lyserøde farver;), men nu ELSKER jeg også lyserød;)

 7. Jeg håber snart at få en dåbskage, så skal jeg lave den baby 🙂 SÅ sød med de fødder …

 8. Er glad for at den kan bruges:).
  Birgitte: nej benene er ikke et stykke kage, men jeg syns det var nemt at forme alligevel. Det har nok noget at gøre med at det var mud cake, for det klistre nemt sammen. Men jeg tror ikke det kan lade sig gøre med en mere tør kage. Man kan også vælge at lave noget rom kugle dej og bruge det til benene:)

 9. Super – tak for den how-to
  var det ikke svært at forme benene ??? for de kan da umuligt være i et stykke….

  nu må jeg så bare håbe jeg får mulighed for at lave sådan en skøn kage engang – nu hvor mine egne børn ikke er små mere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *