Cupcakes

Her følger opskriften på en lækker chokolade frosting.

Ultimate chocolate frosting a la Martha Stewart

9 dl flormelis
2,5 dl kakao
180 g blødt smør
1,25 dl lun mælk (hvis du vil ha en frosting der er stiv, skal du tilsætte lidt af gangen, og ikke nødvendigvis det hele)
3 tsk vanillesukker

Fremgangsmåde for ultimate chocolate frosting

Det hele kommes i en skål og piskes til en luftig creme.
Det er en super lækker og nem frosting. Jeg lavede kun halvdelen af opskriften til mine 12 cupcakes, og havde stadig frosting tilbage. Men det kommer selvfølgelig an på hvor meget man vil ha på:). Erstatter du en smule af mælken med færdiglavet kaffe, har du en lækker mocca frosting.  Hvis du vil lave en swirl, så er det ikke nok med halvdelen af opskriften, da der går ret meget til det.

Find opskriften på chokolade cupcakes her.

Print Friendly, PDF & Email

6 comments on “Ultimate chocolate frosting a la Martha Stewart”

 1. Kan denne frosting kommes på kagerne dagen før? Og hvordan opbevares kagerne så??
  Hilsen sif

  • Hej Sif
   Ja det kan den sagtens. Jeg gør selv det at så snart jeg har puttet frosting på mine kager, så kommer de på køl. Derfor pynter jeg dem gerne så sent som muligt. Der sker ikke noget ved at kagerne er på køl en dags tid, bare tag dem ud noget tid inden de skal serveres. Er de for kolde smager de ikke af så meget;)

   • Tak for svar 😉
    Jeg bagerne kagerne i morgen eftermiddag/aften.
    Er det bedre hvis jeg laver frostingen, stiller den på køl, og så kommer den på lørdag morgen? I så fald skal den så piskes op igen?

    • Hej Sif
     Jeg beklager virkelig det sene svar, du har jo nok selv fundet en løsning. Men ellers så ja du kan godt lave denne frosting dagen før og piske den op igen inden den skal bruges:)

 2. Super go frosting. Jeg brugte den til vanilje cupcakes med chockolade stykker I. Smagte mums. Tusind tak til Annette for hendes super gode opskrifter som hun r saa sood at dele med os 💜💜

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *