Flødeost frosting med kanel

Her får I en skøn kanel cream cheese frosting som passer til de skønne julecupcakes. Herover har jeg brugt den på en gang honningkage cupcakes, en skøn opskrift.

Opskriften på denne kanel frosting er oversat fra en amerikansk opskrift. Det er derfor der er så meget flormelis i. Jeg har lavet min egen cream cheese frosting, hvor der kun er en smule flormelis i, den er knap så sød. Den kan du evt. bruge istedet for, og så tilsætte lidt kanel af gangen og smage dig frem.


Ingredienser til kanel cream cheese frosting  (til ca. 30-34 cupcakes hvis de kun lige bliver frostet som på billedet)

56 g smør
500 g flormelis
2 tsk. stødt kanel
1/4 tsk. vanilje essens
250 g flødeost (ikke en light udgave)

Fremgangsmåde

  • Alle ingredienser piskes godt sammen, så det bliver let og luftigt.

Denne opskrift giver ikke en meget stiv frosting, men du kan tilføje mere flormelis, hvis du ønsker at lave stående swirls. Bemærk dog, at det selvfølgelig også vil påvirke smagen. På billedet har jeg blot sprøjtet med en sprøjtepose der er klippet et hul i, altså ingen tyl. Det er en nem måde at pynte sine cupcakes på.

2 Comments on Kanel cream cheese frosting

  1. Lækker frosting. Når ostecreme bliver tynd er det fordi væden i osten smelter sukkeret. Derfor vil det ikke hjælpe at tilsætte mere sukker. Man kan ofte undgå det ved at piske det bløde smør med sukkeret først og derefter tilsætte osten når det er luftigt. Det er bare et lille tip. Ellers tak for en god opskrift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *