Agnes cupcakes
Fine jordbær cupcakes med en fin fondant blomst.

Ingredienser til jordbær frosting  (Agnes cupcakes)

250 g flormelis
250 g smør
Korn fra 1 stang vanille
100 g frosne eller friske jordbær (blendet helt flydende, og med stuetemperatur)
Lidt citron saft

  • Det hele hældes i en skål og piskes til det er let og luftigt.
  • Jeg undlod citron saft, ren forglemmelse, men det smagte fint uden.

Der var alt for meget frosting til de 10 cupcakes jeg fik ud af opskriften. Jeg tror ikke man kan fryse det ned da jordbærrene var frosne og ikke blev varmebehandlet. Kagerne er pyntet med 1M tyllen og en lille blomst.

2 comments on “Jordbær frosting (Agnes cupcakes)”

  1. Hej Maia
    Jeg har kun lavet denne opskrift et par gange og jeg må indrømme at jeg ikke kan huske hvor stiv den er i det. Men ellers kan du bruge den frosting som jeg kalder den klassiske med 250 g smør og 500 g flormelis og tilføje blendet jordbær. Den skulle kunne holder til en opsmøring:)

  2. Ville du tro at den kunne bruges til at dekorere en lagkage? Jeg er nemlig på udkig efter noget uden husblas/agar da det ikke er ønsket, og håber at lige din frosting kan gøre et godt job til kages udseende 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.