Muffins med jordbær

Denne opskrift på jordbær frosting er fra Agnes cupcakes og ikke min egen

Opskriften her indeholder lige dele smør og flormelis og det betyder at den er knap så sød. Vær opmærksom på at frostingen kan skille hvis ikke dine jordbær opnår stuetemperatur. Sker dette sætter du blot din frosting i køleskabet en 1/2 – 1 time. Så kan den piskes op igen.

Ingredienser til jordbær frosting  (Agnes cupcakes)

250 g flormelis
250 g smør
Korn fra 1 stang vanille
100 g frosne eller friske jordbær (blendet helt flydende, og med stuetemperatur)
Lidt citron saft

Fremgangsmåde

  • Det hele hældes i en skål og piskes til det er let og luftigt.
  • Jeg undlod citron saft, ren forglemmelse, men det smagte fint uden.

2 Comments on Jordbær frosting (Agnes cupcakes)

  1. Hej Maia
    Jeg har kun lavet denne opskrift et par gange og jeg må indrømme at jeg ikke kan huske hvor stiv den er i det. Men ellers kan du bruge den frosting som jeg kalder den klassiske med 250 g smør og 500 g flormelis og tilføje blendet jordbær. Den skulle kunne holder til en opsmøring:)

  2. Ville du tro at den kunne bruges til at dekorere en lagkage? Jeg er nemlig på udkig efter noget uden husblas/agar da det ikke er ønsket, og håber at lige din frosting kan gøre et godt job til kages udseende 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *