Lagkage med hindbærmousse og tobleronecreme - Annettes Kager

Så har jeg fået lov til at lave fondantkage igen:)

Hvor var det skønt at komme i køkkenet og være kreativ. Jeg fik lov til at lave en kage til vores nyudlærte elev Mie, en fin anledning til kage, synes jeg. Jeg gik all in og lavede en fin kage med de fineste roser og masser af perler og glimmer.

En kage til vores nyudlærte elev Mie

Kagen består af 2 mudcakebunde, en lys bund samt hindbær skum og toblerone creme. En skøn kombination i de her fondant betrukket lagkager, jeg bruger selv den kombination ofte.

Fondant pynt

Lagkagen er som skrevet længere oppe til en særlig fejring på arbejdet. Kagen er smurt op med vanilje smørcreme og betrukket med fondant. Kagen er til vores elev, som blev udlært i fredags (igen tillykke Mie;)) og temaet var noget med noget pink og gerne roser. Roserne har jeg lavet af modellerings fondant, og jeg synes faktisk, at det var bedre end den fondant jeg normalt bruger. Modellerings fondant, også kaldet gumpaste, tørrer hurtigere, så man ret hurtigt kan komme næste lag blade på.
På bogstaverne har jeg valgt at afprøve en ny glimmer. En ikke spiselig glimmer fra Rainbow dust, dog godkendt til at være i kontakt med fødevarer. Serien hedder The sparkle range. Jeg har fået forespørgelser på netop denne glimmer, men jeg har været lidt tilbageholdende, fordi den ikke er spiselig. Men nu blev den afprøvet, og jeg synes personligt at resultatet var helt fantastisk. Og når det ser så fantastisk ud, så gør det ikke mig noget, at sige at bogstaverne ikke skal spises;). Bogstaverne er blot penslet med lidt past. æggehvide og så ellers dustet godt med glimmer.

Rudemønsteret på siden er lavet med en fondant skærer og 2 linealer. Den how to skylder jeg også stadig.
Den hvide bund er faktisk en ny opskrift som jeg fandt frem på nettet da jeg ledte efter cake boss´s opskrifter. Den smager rigtig godt synes jeg selv, og den vil jeg helt sikkert bruge igen:).

Kagens snit

Her har jeg skåret et enkelt stykke af kagen, så I lige kan se kagens snit. Jeg elsker simpelthen at se snittet, når kagen skæres ud. Hvis der er andre kagenørder som jeg, så ved I ved jeg mener. Jo skarpere snittet af kagen er, jo mere glad bliver man indeni. Ja, jeg er altså lidt af en kagenørd,

11 Comments on En kage til vores nyudlærte elev Mie:)

  1. Hej
    Synes bare at jeg vil give dig stor ros for kagerne men også for hjemmesiden. Det er nemt at finde frem til opskrifter som man har lyst til at prøve, fordi du har lavet links!
    P.s. Jeg har brugt kagen til en hello kitty kage, og den et hit:o)

  2. Hejsa
    Ja jeg synes også det er vigtigt at kagen ser pæn ud når man skærer i den;). Jeg prøver at se om jeg kan nå at få lagt opskriften ind i den her uge:)

  3. Ser super ud og dejligt med nogle lækre kager under det flotte ydre.. Jeg håber snart opskriften på den lyse bund kommer op da jeg håber på at bage kagen

  4. Ja jeg kan også blive lidt ærgelig over at jeg kun fik 1 stykke;). Tak for de søde ord:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *