Banan muffins med jordbær frosting

Super skønne banan cupcakes toppet med en lækker jordbær frosting

Står du lige og mangler en opskrift på skønne banan cupcakes? Ser de ikke bare vildt skønne ud? Jeg lover jer at I vil få nogle virkelig lækre banan cupcakes med denne opskrift.

Banan cupcakes

Jeg kan rigtig gode lide svampede skønne banan cupcakes og denne opskrift er bare helt fantastisk lækker. Kagerne er virkelig lækre svampede. Jeg vil faktisk kalde det verdens bedste banankage. Du kan både bage banan cupcakes, som jeg har gjort her, men du kan også vælge at bruge opskriften til en bradepandekage. Du kan også vælge at tilsætte mørk hakket chokolade til banankage dejen. Mørk chokolade giver et fantastisk modspil til den søde banansmag. Er du helt vild med chokolade, ligesom jeg, kan du også vælge at toppe dine banan cupcakes med en chokolade frosting.

Jordbær sammen med banan er også skønt, derfor har jeg valgt at toppe med en jordbær frosting og pynte med et flot skiveskåret jordbær. Det kan næsten ikke bliver mere sommerligt at se på. Jeg er selv ret vild med at bruge de danske friske bær og frugter, når de er i højsæson. Det får altså bare en kage eller cupcakes til at se meget mere indbydende ud.

10 Comments on Lækre svampet banan cupcakes med jordbær frosting

 1. Det ved jeg ikke Sussi. Men kommer du ud for det igen så sæt den på køl og lad den stivne. Pisk den herefter op igen, så skulle den gerne samle sig rigtigt:)

 2. Det er et godt spørgsmål Malene. Det kan evt. være fordi der har været for meget væske ved dine jordbær. Sker det igen så prøv at sætte frostingen på køl så den stivner. Pisk den herefter op igen og se om den ikke skulle være mere fast nu:)

 3. selvom mine jordbær havde stuetemperatur så skilte den alligevel. Hvad kan det skyldes?

 4. Hej hej 🙂 Sikke en lækker side du har her!

  Jeg ville lige spørge om du tror jeg vil kunne bruge denne opskrift til at lave en almindelig banankage i stedet for cupcakes – selvfølgelig med længere bagetid? 🙂

  Tak for lækker inspiration! 🙂

  Hilsen Tanja

 5. Hej Tanja:)
  Tusind tak for de søde ord:). Det er lige præcis derfor bloggen er lavet, for at inspirere andre:). Du kan sagtens lave en hel kage, faktisk er det oprindeligt det opskriften var til:).

 6. Hej Nathalia
  Jeg har desværre slet ikke mulighed for at tjekke kommentar herinde hver dag. Men jeg håber du fandt en løsning og så svarer jeg her alligevel.
  Der findes mange forskellige slags frostings. Den jeg bruger mest er den her opover (dog uden jordbær hver gang;). Den er simpel, hurtig og smager rigtig lækkert. Jeg bruger nøjagtig samme opskrift til mine kagers opsmøring. Og det kan sagtens bruges, det fungere rigtig godt for mig:). Jeg har prøvet en marengs frosting som jeg er rigtig glad for. Det smager skønt og frostingen får en fantastisk glans (det er nok mest på cupcakes man ser det;)). Og til den kan man sagtens tilsætte smeltet chokolade:)

 7. Hej Ritu
  Jeg ville personligt selv putte frosting på så sent som overhovedet muligt. Der er smør i frosting og jeg har det sådan at er det først kommet på så skal kagerne i køleskabet. Rigtig mange cupcakes bliver tørre af at komme i køleskabet, så det er ikke en god ting. Har du mulighed for det så sprøjt det på lige inden servering:)

 8. Hej
  Buttercream frosting laves det ved at koge en sukkersirup og hælde i piskede æggehvider og når det er koldt tilsættes smør ???
  Kan den bruges til opsmørring og mellem kagerne.
  Og hvis hvor mange dage kan den stå på køl, vil nemlig bage en banankage og lægge det imellem. Men ved ik om det vil smage godt.

  El er det ligesom den her du har bare uden jordbær

  Håber du kan hjælpe skal bruge det imorgen d.29 sep
  Ps har du prøvet den,har fået at vide den skulle være super lækker og cremet..
  Kan jeg tilsætte chokolade

  Kh Nathalia

 9. Hvornår vil du anbefale frostingen skal på? Vil nemlig bage kagerne dagen før, men er tvivl om det er bedst at putte frosting på kagerne på dagen de bliver lavet eller om det bedre først at putte det på dagen de skal spises

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *