Citron og kakao mousse i dessert glas

Jeg har altså en ting med at lave lækre mousser i øjeblikket.

Det er kommet efter, at jeg fandt frem til en lækker vaniljemousse. Med den opskrift som en base, kan man lave lige den mousse man har lyst til. Mousse til dessert er altså en rigtig god og nem ide.
Det blev til disse glas den anden dag. De består af en lækker og nem kakaomousse i bunden, som er et skønt tidsbesparende alternativ til chokolademoussen her på bloggen. Sammen med en skøn og let syrlig citronmousse.
På toppen har jeg sprøjtet en smule flødeskum og lidt hakket mørk chokolade.
Jeg har også forskellige mousser med bær, som hindbærmousse eller måske den virkelig lækre hindbær, brombær og jordbærmousse. Den skulle måske også prøves som en lækker dessert. For ikke at glemme min solbærmousse eller jordbærmousse.

Tanken bag dette indlæg: Mousse til dessert

Det jeg vil fortælle jer med dette indlæg, er at I kan sætte lige de mousser sammen som I synes smager godt. Det er en forholdsvis nem dessert. Den behøver ikke mere end 3 timer i køleskabet, før den har sat sig til en lækker og luftig mousse.
Skal du lave dem dagen i forvejen, sætter du blot lidt film indover og i køleskabet med dem. Det kan da ikke gøres nemmere. Man kan selvfølgelig også sagtens anrette mousserne i en stor skål, hvis man hellere vil det.

Vanilje mousse med nødder og hindbær

Moussen herover har jeg pyntet med lidt frysetørret hindbær, hakket mandler og hakket hvid chokolade. Slip fantasien løs og bland de ingredienser sammen som du kan lide. Mousse til dessert er dejligt nemt og virkelig lækkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *