Lagkage smurt op med ganache

Lækker lagkage med solbærmousse og hvid chokoladecreme

Denne afskedskage smurt op med ganache, havde jeg med til nogle skønne kollegaer i fredags. Et halvt år er gået, og jeg skal nu videre på en ny afdeling i mit uddannelsesforløb.

Kagen er 25×25 cm og den var nok ca. 12 cm høj, så den var ret stor og temmelig tung:). Men der var kage til alle:)

Farvel kage 2Kagen består af en bund af den lækre mudcake, som er en slags konfektkage. Ovenpå den et lag solbær mousse, en lys lagkagebund, hvid chokoladecreme og endnu en lys lagkagebund til at slutte kagen af med. Udover har jeg først et lag af hvid chokolade ganache som er farvet lyserødt. Det blev ikke helt som jeg ønskede, derfor smurte jeg hele kagen op med en mørk lækker chokolade ganache. Den var super lækker denne kage, men den lå også meget tungt. Mine kollegaer trillede rundt på afdelingen efterfølgende;).
Det er ikke sidste gang jeg bruger denne kombination af fyld, det var helt fantastisk med den syrlige mousse sammen med den lidt søde hvide chokoladecreme. Et stort hit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *