Vanilje cupcakes med skyr

Skønne cupcakes med masser af vanilje

Jeg bagte disse skønheder i weekenden i forbindelse med et projekt, som jeg har været i gang med alt for længe. Nu er det ved at være færdigt, og jeg glæder mig til at kunne fortælle mere om det:). Men indtil da, må I nøjes med et par lækre opskrifter på disse lækre vanilje cupcakes med skyr, og en skøn hindbær frosting.
Nu hvor der er skyr i de færdigbagte cupcakes, fristes man måske til at tro, at det er sunde cupcakes. Men det er det desværre ikke. Jeg har simpelthen bare taget en ældre opskrift med creme fraiche og brugt skyr istedet for. Resultatet er skønt og svampet og den lækre hindbær frosting gør dem endnu bedre;).

Syrlig og sød smag sammen i én kage

Som I efterhånden ved, så har jeg en ting med smagskontraster. Jeg synes, at det er virkelig lækkert når det søde sættes op mod noget syrligt. Jeg bruger rigtig tit hindbær, når jeg skal lave noget syrligt. Denne skønne hindbær frosting er dejlig frisk, let syrlig og rigtig god til denne vanilje cupcake. Dernæst kommer den skønne lyserøde farve, som den færdige frosting får. I min lyserøde verden er den lige i skabet. Ønsker du en mere blå eller lilla frosting, så kan du blot udskifte hindbær med blåbær. Det er stadig et lækkert bær, som vil bidrage med en syrlig og frisk smag til den færdige frosting til de lækre vanilje cupcakes med skyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *