Påskeæg

Så er der lavet lækre hjemmelavede påskeæg. Jeg modtog jo en fin pakke fra Odense-Marcipan for et par uger siden. Påske er egentlig ikke noget, som jeg har gjort noget særligt ud af herhjemme før, det har bare betydet at vi havde nogle ekstra fridage.

Hjemmelavede påskeæg

Men nu har vi jo 2 piger i huset, så jeg tænkte, at i år ville være et perfekt tidspunkt til at sætte lidt påske traditioner igang. Derfor har vi lavet disse lækre hjemmelavede påskeæg af marcipan i dag. Simple påskeæg af skøn marcipan, overtrukket med en god mørk chokolade og lidt drys af frysetørret hindbær. Det er jo super simpelt at lave, men smager af mere end det;). Nu må vi se om de holder helt til påske;). Hjemmelavede påskeæg kan også sagtens blive til bare hjemmelavede marcipanæg, som vi spiser til jul. Jeg er personligt vild med marcipanæg året rundt. I kan selv finde masser af opskrifter på Odense Marcipans hjemmeside, og blive inspireret.

En anden skøn ting som du kan spise til påske kunne være disse lækre glas med en syrlig og frisk citronmousse. Det smager altså også vanvittig godt.

Udover at lave påskeæg, har jeg fået købt nogle nuttet påskekyllinger og vi har klippe klistret lidt påske pynt, der er hængt op rundt omkring. Det er nu lidt hyggeligt med de her traditioner, og hvis vi ikke fører dem videre, dør de jo helt ud.

Rigtig god påske:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *