Chokoladekage med jordbærmousse

En ny lækker kage er på Annetteskager, en lækker browniekage med jordbærmousse

Så er der en ny kage på Annetteskager igen. Jeg har bagt en skøn skøn browniekage med jordbærmousse, som helt klart kan anbefales herfra. Tilføj evt. masser af lækre friske jordbær ovenpå kagen.
Jeg lavede for et par måneder siden en kage bestående af en browniebund med en lækker støbt hindbærmousse ovenpå. Den har vist sig at være helt vild populær, og jeg tænkte, at jeg ville lave en ny version. Det blev denne kage med jordbærmousse i stedet for. Der er selvfølgelig stor forskel på hindbærmousse og jordbærmousse, det giver lidt sig selv. Min egen vurdering er at jordbærmoussen hurtigt bliver mere sød hvorimod hindbærmoussen er dejlig frisk og let syrlig i det. Derfor synes jeg at hindbærmousse er god sammen med brownie. Men prøv begge skønne kager og se hvad du synes.

Brownie med Jordbærmousse

Jeg synes, at det er ret sjovt at tilføje en mousse til en kage og har faktisk lavet en lille e-bog med 11 opskrifter til dig. Du kan finde den her på Annettes Kager også. Har du selv stor erfaring med at bage eller har du bare mod på at prøve det af? Så kan du også selv vælge mousse og kage, som du kan sætte sammen. Det er kun fantasien og dine smagsløg der sætter grænserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *