En lækker opskrift på browniekage med hindbær mousse. Opskriften her er nem og super lækker til kaffen eller som dessert.

En skøn opskrift på chokoladekage med hindbær mousse på toppen. Det kan ikke blive mere enkelt og dog SÅ lækkert. Server med skønne friske bær på toppen, som et godt modspil til det søde. Se forslag længere nede, hvis du ikke ønsker frisk frugt på toppen. Browniekage med hindbær mousse uden frugt er også lækkert.

Er du på udkig efter en kage der er hurtigere at lave end denne? Så har jeg en skøn opskrift på en brownie med nem creme og frisk frugt til jer her.

Start med en brownie bund og hæld en hindbær mousse udover. Pynt med flødeskum. En browniekage med hindbær mousse er virkelig nem at lave. Lad dig ikke skræmme af at der skal husblas i moussen. Jeg lover dig, at det smelter fuldstændig i den varme hindbær puré.

Ingredienser til brownie bund (bagt i en 20 cm springform, ca. 2 cm høj)

60 g smør
125 g god mørk chokolade (som fx denne mørke chokolade fra Callebaut)
165 g sukker
2 æg
1 tsk. vanilje sukker
50 g mel
En smule salt

Fremgangsmåde

 • Smør og chokolade smeltes i en gryde, evt. vandbad så det ikke brænder på.
 • Hæld det i en skål og lad det afkøle en smule.
 • Tilsæt sukker og rør rundt med et piskeris.
 • Tilsæt æg et af gangen.
 • Tilsæt vanilje sukker og rør godt ind i dejen.
 • Vend til sidst mel og salt i dejen med en dej skraber.
 • Smør formen eller pak den ind i bagepapir.
 • Hæld dejen i og bag ca. 25 min ved 180 grader. Tjek evt. undervejs.

Opskriften er en halvering af den opskrift på brownie, som jeg har her på bloggen.

Tag kagen ud og afkøl den fuldstændig. Jeg har brugt et “pap” fad til denne kage på 1 cm tykkelse. Jeg har altid nogle stykker af disse fade i skabet. De er så simple og neutrale, og det kan jeg godt lide. Jeg tørrer dem gerne over med en klud efter brug, og bruger dem 2-3 gange før de ryger ud.

Sæt en bagering eller springform rundt om, og stram godt ind, så moussen ikke kan løbe ud i siden. Nu er du næsten klar til at lave din browniekage med hindbær mousse.

Chokoladekage med hindbær mousse - Annettes kagerBrowniekage med hindbær mousse - Annettes kager

Ingredienser til hindbær mousse (Se billedet for mængde, kagen er ca. 20 cm i diameter)

100-150 g hindbær (friske eller frosne)
3 blade husblas
70 g sukker
4 past. æggeblommer
2 1/2 dl piskefløde

Fremgangsmåde

 • Læg de 3 blade husblas i is koldt vand i et kvarter 20 minutter.
 • Blend eller hak dine hindbær til en puré og hæld det i en gryde.
 • Varm pureen op, put husblassen i og rør rundt indtil den smeltet.
 • Tag det af varmen når det så småt begynder at boble.
 • Køl det af. (Kogningen er af hensyn til de bakterier, der kan opstå i poser med frosne bær. Bruger du friske bær, kan du tage puréen af varmen når husblassen er smeltet helt.)
 • Pisk æggeblommer og sukker let og luftigt, til det er helt hvidt.
 • Pisk fløden i en anden skål, til en let flødeskum.
 • Vend æggesnapsen i den lune hindbær puré lidt af gangen. Det er en vigtig detalje at tage lidt af gangen, så masserne langsomt får den samme temperatur uden at få et temperatur chok.
 • Vend herefter ægge/hindbær blandingen i den lette flødeskum.
 • Moussen er klar til brug med det samme.

Samling af kagen

Hæld moussen over kagen, og ryk den lidt frem og tilbage for at få en jævn og glat overflade. Stil kagen på køl. Min mousse havde sat sig allerede efter 2 timer, så du behøver ikke lave denne dessert en dag i forvejen. Men moussen får selvfølgelig lidt mere smag, jo længere tid den står. Opskriften her er fra min hindbær mousse jeg også bruger til kagefyld. Via linket kan du også se hvordan du kan lave den uden kernerne, dem er jeg selv begyndt at sie fra.

Hindbær mousse med husblas - Annettes kagerBruger du denne mousse som fyld i en kage, kan du godt nøjes med 2 blade husblas.

Browniekage med hindbær mousse

Chokoladekage med hindbær mousse - Annettes kagerSkær rundt i kanten af bageringen, inden du forsigtigt tager den af kagen. Pynt herefter med fx. flødeskum og hakket mørk chokolade som jeg har gjort eller noget helt andet.

Opbevar hindbærmousse kagen i køleskabet indtil den skal spises, tag den ud 1 kvarters tid før, så den ikke er helt køleskabs kold.

Brownie med hindbærmousse og flydende ganache på toppen

Kunne du tænke dig at lave denne kage med en flydende ganache og friske hindbær? Så har jeg lavet en e-bog med 11 skønne kager med mousse, hvor netop denne variant er med. Min e-bog koster kun 39 kr.

Affiliate links

Siden her indeholder affiliate links. Det betyder, at der når du klikker på mine links, vil lægge sig en lille cookie hos dig. Hvis og når du evt. handler i den webshop, som jeg linker til, vil jeg modtage et lille beløb for dit køb. Dette har ikke betydning for det beløb du handler for, det er webshoppen der betaler mig.
Beløbet gør det muligt for mig, at prøve endnu flere kreative ideer af og dele med dig.
Tak fordi du støtter mit arbejde, det er værdsat 

194 Comments on Browniekage med hindbær mousse

 1. Hej Sofie

  Jeg har holdt ferie og ikke set dit spørgsmål, det beklager jeg meget. Hvis du laver moussen x 3 så ville jeg nok kun sige husblas x 2. Der skal helst ikke for meget husblas i hvis du spørger mig. 🙂

 2. Hej Annette
  Hvor meget husblas vil du anbefale, hvis jeg skal lave 3 gange mousse? 😁

 3. Hej Anette,
  Hvor flydende bliver moussen? Min bagering slutter nemlig ikke helt tæt omkring bunden, så jeg er lidt bekymret for om moussen kan løbe ned i revnerne i kanten…??
  Mvh.
  Lars

 4. Hej Annette
  Jeg har prøvet at bage din kage og den smager himmelsk. Jeg har et spørgsmål som du måske har erfaring med? 😊
  Jeg skal bruge kagen Rom barnedåb og vil gerne pynte den med et sukkerprint. Jeg overvejer derfor at lave to bunde og så ligge den ekstra bund på toppen. Vil så smøre den med smørcreme og ligge billedet på. Mit spørgsmål er, tror du moussen kan holde til det? Eller falder den sammen?

  Mvh Emilie

 5. Hejsa
  Hvis jeg vil lave den men pynte den med et marcipanlåg istedet for bær i midten af kagen. Skal den så smøres med noget på toppen af kagen? Tænker at marcipanen måske smelter af moussen ellers?

 6. Hej Charlotte
  Du kan sagtens lave den torsdag og have den på køl indtil lørdag, det er der ingen problemer i. Jeg ville dog vente med at pynte den til inden servering eller måske lørdag morgen afhængig af hvad der passer dig bedst. 🙂

 7. Hej Annette. Jeg tænker at lave denne kage til fødselsdag på lørdag, men jeg er nødt til at forberede den allerede på torsdag. Kan den holde sig fra torsdag eller har du erfaring med at fryse den ned? Og hvornår skal den i så fald tages ud af fryseren til optøning?

 8. Hej Marie
  Jeg har desværre ikke erfaring med at gøre kagen fuldstændig klar dagen i forvejen. Jeg har dog prøvet at sætte kagen i køleskabet efter servering til dagen efter. Her var de forskellige bær fine. Bare sørg for at tørre dem fuldstændig så der ikke trænger vand ned i moussen. Jeg synes især at hindbær og jordbær godt kan blive sådan lidt triste at se på hvis de ligger i vand. Vælg de pæneste og mest friske bær, så du er sikker på at de ikke ligger og bliver “slatne”. Så tror jeg godt at det kan gå 🙂

 9. Hej Annette
  Hvad er din erfaring med at lægge friske bær på dagen i forvejen – holder de sig fint til næste dag, eller bliver de slatne?

  Dbh. Marie

 10. Hej Malene
  Det kan du sagtens. Jeg har faktisk selv først for nylig købt springforme, derfor har jeg altid bagt i en rund bageform og efterfølgende bruge en kagering 🙂

 11. Hej.
  Hvorfor bliver brownien ikke bagt i en springform fra start af? Således man kan lade kagen blive deri, og lægge hindbærmoussen på, når kagen er afkølet?

 12. Hej Camilla
  Jeg har ikke selv prøvet det endnu, men det står faktisk på min to do liste;).
  Jeg ville ikke være nervøs for at gøre det dagen før. Bare sørg for at den ikke er for tynd når du hælder den udover, for så løber det nok helt af.

 13. Kære Anette
  Hvis jeg gerne vil have en chokolade ganasche ovenpå denne lækre opskrift, har du så erfaring med om det kan gøres dagen før den skal serveres?

  Vh Camilla

 14. Min brownie bund blev 0.5 cm
  Fulgte opskriften.

  Er det rigtigt der ikke skal bagepulver eller noget hævemiddel i?

 15. Hej Maja
  Nej det har jeg ikke prøvet. Prøv evt at google det på engelsk, inden du kaster dig ud i det. Det er jo meget chokolade der evt vil gå til spilde. Men jeg tænker at det måske godt kan lade sig høre🤔😊

 16. Hej Ida
  Ja det er nok et godt bud, jeg er nervøs for at en halv gang mere vil være for lidt. Kagen bliver måske en lille smule højere, men det er ikke meget, og det gør jo heller ikke noget😉

 17. Hej Annette,
  Jeg skal bage en kage til et bankospil og tænkte jeg ville bage den her kage. Du skriver at du bruger en kageform der er 20cm i diameter, men hvis jeg bruger en kageform der er 25cm i diameter tror du så jeg skal fordoble opskriften?

 18. Hej Sigrid
  Ja det tænker jeg sagtens at du kan. Jeg tror at jeg ville gøre det før flødeskummet. Skyr er jo lidt tungere i det, og vi vil jo gerne bevare så meget luftighed som muligt i selve moussen. 🙂

 19. Hej Annette,
  tror du man kan blande lidt skyr (den med skovbær fra Cheasy) i bærskummen, for at give lidt mere fylde?
  I så fald, hvornår vil du tro man skal gøre det?
  KH

 20. I min familie kan vi hverken tåle hindbær eller jordbær, kan jeg ikke bruge blåbær eller brombær.
  Mvh Anni

 21. Hej Tina
  Nej det har jeg desværre ikke. Hvad med at prøve producentens hjemmeside. De må skrive noget om hvor meget man skal bruge i forhold til husblas:)

 22. Hej Annette 🙂

  Har du prøvet at lave hindbærmoussen med agar agar (vegetabilsk) i stedet for husblas? Og i så fald hvor meget agar agar har du benyttet til moussen?

  På forhånd tak 🙂
  Hilsen
  Tina

 23. Skal lave en kage, en stor en, så havde tænkt mig at lavet dobbelt af bunden (den skal være 25-28 cm) og så ville jeg lave 3 forskellige mousser på den.. tænkte det nok ville passe hvis jeg lavede 3×1/2 af den opskrift du laver her?? Jeg skal gerne have et lag med hvide ribs, muligvis et med mango men jeg er helt blank på det sidste lag fordi jeg er bange for hindbær vil overdøve de andre smage.. Har du nogle foreslag?? 🤞🏼

 24. Hej Camilla
  Spændende projekt med bryllupskage 🙂
  Jeg har tit lavet kager klar allerede om torsdagen, som så skulle serveres om lørdagen. Så 2-3 dage tror jeg sagtens at du kan regne med. Sørg for at bruge helt friske råvarer, så hjælper du holdbarheden godt på vej:)

 25. Hej Anette,
  Jeg tænker at jeg vil bruge din opskrift på hindbærmousse til en bryllupskage, jeg skal bage. Hvor længe kan moussen holde sig i køleskabet? Det bliver en tre-lagskage, så jeg er nødt til at gå igang nogle dage i forvejen.
  Mvh 🙂

 26. Hej Lotte
  Fedt at du skriver, tak. Jeg har ikke selv prøvet at fryse denne kage (eller nogen af mine kager) så det er vildt svært at give god råd og vejlede. Men nu har vi slået fast at denne lækre kage altså godt kan fryses ned med stor succes:). Jeg har heller ikke prøvet det med at glaze, så det er også et super input:)

 27. Hej Charlotte
  Hmm, jeg ved ikke hvor godt moussen holder formen når først der kommer en tung marcipan over. Jeg ville fx heller ikke betrække med fondant uden at smøre op med enten en smørcreme eller ganache. 🙂

 28. Hej Annette.
  Den er så lækker denne kage, jeg har både prøvet at fryse og glaze den, og der er ingen problemer med hverken det ene eller andet.
  Hilsen lotte

 29. Hej Amalie
  Ja det kan du sagtens gøre:). Så ville jeg nok vælge en af de frostings der består af sukker af æggehvide. Fx flødebolleskum eller frosting uden smør. Den søde smag ville være lækker sammen med den syrlige hindbær mousse.

 30. Hej Annette
  Vil du tænke at man kunne lave den kage og så bruge rose swirl teknik ovenpå og rundt om hele kagen?

 31. Hej Louise
  Nej det har jeg desværre ikke. Men hvis du kaster dig ud i det, må du meget gerne melde tilbage hvordan det går:)

 32. Hej Annette.
  Har du prøvet at lave denne fantastiske kage med Glaze henover?
  Mvh
  Louise

 33. Hej Sophia
  Jeg går ud fra at der skal stå springform:). Og nej det har jeg faktisk ikke, men det kan du sagtens. En springform kan jo åbnes, så der er ingen problemer. Bare sørg for at skære godt rundt i kanten af kagen, inden du fjerner springformen. Så sidder fyldet ikke fast på springformen:)

 34. Har du lavet hele kagen i en springforbis og hvis ikke kan man så det?

 35. Hej Maria
  Jeg har ikke selv prøvet det før, men ja det tror jeg faktisk godt at man kan. Måske jeg skulle få prøvet det selv, så jeg kan tilføje den info til opskriften:)

 36. Hej Julie
  Ja jeg hælder moussen direkte ned i formen. Når den så har sat sig, så skærer jeg lige rundt i kanten inden jeg tager formen af igen. Det har altid fungeret for mig:)

 37. Hej Annette
  Mmm den ser lækker ud. Tror du man kan lave kagen med mousse på i forvejen og fryse den ned?
  Hilsen Maria

 38. Hælder du bare mussen direkte i formen? Je prøvede at tage den ud for at isætte en plastring i kanten – men mussen løb med ad siderne 🙁

 39. Hej Ida
  Tak for de meget søde ord om min blog:) Jeg ser desværre først dit spørgsmål nu, da jeg har holdt ferie med mine piger.
  Det er et godt spørgsmål du stiller og jeg tør simpel hen ikke give dig et svar på det, da jeg ikke ved det. Som du selv er inde på så vil vægten nok være noget tung, med både brownie og mousse ovenpå. Normalt når vi laver lagkager, er bundene jo noget tyndere, end denne brownie bund vil være. Umiddelbart tror jeg ikke at det kan holde, men det kan sagtens være. Du må gå efter din mavefornemmelse:). Meld gerne tilbage hvordan det går, hvis du kaster dig ud i det:)

 40. Hej Annette! Tak for en dejlig blog, og en lækker kage jeg vil bruge til barnedåb på søndag! 🙂 Jeg lavet tre browniebunde, og laver dobbelt mousse, så jeg lissom får to kager i én, oven på hinanden. Det er i hvert fald tanken – men jeg er blevet i tvivl om, om især det nederste lag mousse kan holde til at få vægten af to bunde mere oven på sig? Jeg har ikke prøvet sådan noget med mousser før, og ved ikke om husblas er nok til at det blir så solidt, for bundene er jo ret tunge… Har du et bud? Tak for hjælp! Kh Ida

 41. Hej Anette
  Jeg tog moussen en tur i køleskabet, og så fungerede det rigtig godt. Så man kan sagtens putte den i en sprøjtepose.
  Hilsen Hanne

 42. Hej Hanne
  Skønt at kagen var en succes😊.
  Hmm jeg er lidt i tvivl om man kan det du spørger om. Så skal moussen jo i hvert fald sætte sig først. Man kunne jo prøve at hælde moussen på en stor sprøjtepose og lade den sætte sig i den. For så at sprøjte de her dutter ud. Men hvordan moussen opfører sig herefter ved jeg ikke. Jeg er usikker på om konsistensen vil ændre sig, når den bliver sprøjtet ud. Det må nok komme an på en lille prøve😊. Skriv endelig hvis du prøver det af😊

 43. Hej Anette
  Jeg har lavet denne kage til en barnedåb, og den var bare et kæmpe hit. Jeg vil gerne lave en af de nye moderne “talkager”, til min veninde der snart har fødselsdag (jeg ved ikke, om du kender dem).
  Jeg tænker, at jeg gerne vil have, at det bliver 2 lag. Tror du, at moussen kan hældes i en sprøjtepose? Hvor jeg så bruger en tyl, til at lave “dutter” med. Vil moussen stadig stå fast tror du?
  Jeg håber, at du forstår, hvad jeg mener …….. :);)
  Hilsen Hanne

 44. Hej Rebecca
  Hmm det er et godt spørgsmål hvor mange den er til. Det er jo en brownie bund som ligger lidt tungt. Jeg vil mene et sted mellem 10 og 12 personer. Alt efter hvor kagesultne folk er:)
  Du kan jo lave en bradepande, der ville jeg nok gange med 3 1/2 – 4 stykker. Det er lidt svært at sige. Men tag 4, så er du sikker. Det er denne opskrift du skal gange med 4.
  Hindbær moussen ville jeg nok gange med, hmm ja nok også 4. Det er virkelig svært bare at komme med et bud. Så du må ikke halshugge mig hvis det er helt galt;). Men i denne opskrift herover er kagen 24 cm i diameter, og en bradepande er jo temmelig stor. Men ellers prøv at regne lidt selv:). Husblas ville jeg nok bruge en 7-8 stk.:)

 45. Hej Louise
  Ja det kan du sagtens. Jeg ville sige 2 dage før, så bare kast dig ud i det. Bare sørg for at bruge så frisk fløde som muligt (bare for en sikkerheds skyld) og undgå at have den alt for meget ude af køleskabet, så den hele tiden er godt kold:)

 46. Hej Sara
  Det kan jeg desværre sket ikke svare på, da jeg ikke kender produktet. Men prøv at google dig til et svar, der er helt sikkert andre der har prøvet det og kan fortælle dig om der er forskel på mængden.:)

 47. Hej Annette
  Jeg har kun 2,5 blade husblas og har tænkt at placerer frosne moussebomber oven på kage – tror du det vil gå?

  Mvh Susanne

 48. Kan man bruge xantan hun i stedet for gelatine? Ved du noget om mængderne, når man bytter dem ud?

 49. Hej Annette
  Jeg har lavet din kage før og elsker den! Nu skal jeg holde min fødselsdag og vil gerne lave den igen, men jeg kan ikke huske hvor mange personer kagen passer til og syntes ikke jeg kan læse det. Vi bliver 45 så skal have positionen ganget op og kan læse lidt at jeg ikke skal gange husblassen op? Hvor mange gange tror du den skal ganges op?
  Har tænkt mig og lave den firkantede så jeg kan lave små firkantede “hapsere”

 50. Hvor længe før de skal spises er det oki at begynde sin kage?? Ik bare denne men også hvis man bruger dune musser og cremer i lagkage?? Kan man godt begynde at lave kager allerede om Torsdagen, hvis de skal spises om Lørdagen??

 51. Hej Sussie
  Ja det tænker jeg sagtens at du kan. Man ser da masser af klip på Instagram hvor folk støber mousse kager i forskellige silikoneforme.
  Du skal selvfølgelig være sikker på at det er en mousse der sætter sig så meget, så du kan “rode lidt rundt med den”, når du skal have den ud af formen. Og hmm ved ikke helt om det er nødvendigt at fryse den, inden du tager den ud af formen. Det må du nok prøve at google dig frem til eller spørge i et kageforum et sted:). God fornøjelse:)

 52. Hej Annette
  Kan jeg bruge en silikoneforn til mousse, har nemlig fået en vagueform fra silikomart men er i tvivl om den så skal køl el frost og om der skal mere husblas i.

 53. Hej Anette.

  Hvis jeg skal bruge kagen til nytår, hvornår kan jeg så tidligst lave den?

 54. Hej Bent
  Ja det er jeg faktisk begyndt at gøre, fordi jeg synes at det er irriterende at sidde tilbage med dem i munden. Men det er jo en smagssag. Jeg synes at smagen er lige så intens uden kerner, så ingen fare for at forringe moussen ved at si dem fra:)

 55. Hej Louise
  Det lyder som et spændende projekt😊. Jeg beklager hvis jeg er for sent ude med at svare.
  Denne hindbær mousse er dejlig syrlig og netop tilpasset i sukkermængden af samme årsag som du skriver. Jeg kan godt lide at smagene er tilpasset, når jeg laver kager, og er ikke fan af alt for søde kager.
  Nej jeg bruger ikke kagefolie men det kan du sangens gøre. Sæt springformen på den afkølede kage, og sæt folien rundt on kagen inden de lukker springformen tæt rundt om kagen. Så skulle den holde fint😊

 56. Hej Annette. Vil lave din kage næste weekend. Jeg har aldrig lavet mousse før, men kunne godt tænke mig at den ikke bliver før sød, da en brownie er det. Synes din opskrift virker rigtig god, men kan den ikke godt blive for sød, hvis der ikke er creme fraiche eller andet surmælksprodukt i? Derudover vil jeg spørge om du bruger kagefolie til din kage? Min springform er ikke så høj, så vil tro det er nødvendigt for mig at bruge det. Men kan jeg få plads til at sætte det ned om bunden efter bagning? Er helt nybegynder, beklager alle spørgsmålene 😉

 57. Hej Karin
  Hmm, det har jeg ikke selv oplevet før. Du kan prøve næste gang, at varme smør og chokolade lidt længere tid og blande sukker i lidt af gangen mens du rør. Så kan sukkeret nå at smelte lidt allerede inden du bager kagen.
  Jeg har faktisk indimellem gjort det at jeg hælder sukkeret i den skål/gryde som jeg smelter smør og chokolade i. Det kunne du prøve næste gang😊.
  Det kunne faktisk være interesant, at se hvordan brownien bliver, hvis sukkeret er helt smeltet inden bagningen. Men det er måske bare en kagenørd tanke😉

 58. Hejsa
  Jeg lavede kagen igår ,med blåbær mousse istedet for ,jeg dobbelt op opskriften op , men jeg syntes at brownies knasede noget som om sukkeret ikke var smeltet ??? Og den fik ca 12 min mere i ovnen .
  Vh Karin 😀😀

 59. Men når man så skal lave to gange mousse skal man så bruge dobbelt så meget husblas ligesom med de andre ingredienser? Eller er det noget andet med husblas?

 60. Hvis du har plads i din ovn kan du sagtens lave 2 kager på en gang. Og ellers kan du bage en af gangen, og putte mousse på dem samtidig, når de begge er helt kolde😊

 61. Hej.
  Jeg skal lave kagen her imorgen men jeg skal lave 2 af dem, også ved jeg ikke om jeg skal lave dobbelt af det hele også bare lave de to kager samme tid eller om jeg skal lave den ene først også den anden bag efter?
  Da jeg har hørt noget med husblas og sådan 🙂

 62. Hej Heidu
  Det er altid lidt tricky med husblas når man ganger en opskrift op. Jeg tror at jeg ville bruge 2 blade ekstra. Så jeg ville ikke gange det med 3:)

 63. Hej Maria
  Jeg ser desværre først dit spørgsmål nu. Denne mousse opskrift kan ikke laves på forhånd, da den vil sætte sig meget hurtigt efter at den er lavet. Så kan du evt. lave hindbær skum istedet😊

 64. Lækkert ser det ud.
  Jeg vil lave en lagkage med en mudcakebund, tobleronecreme og dine cake boss bunde som midt og top. Øverste lag havde jeg tænkt skulle være denne mousse med hindbær. Kan jeg lave den i dag og så først lægge kagen sammen i morgen når den efterfølgende skal smøres op med frosting?

 65. Jeg skal lave den som en firkantet kage vil gange den med 3. Hvor meget husblas tror du jeg skal bruge?

 66. Kære Anette

  Min kusine og jeg har vundet en kagekonkurrence med din dejlige brownieopskrift.

  Tak for opskriften!

  Mvh.

  Sofie, 9 år

 67. Hej Karen
  Den er virkelig også lækker:). Ja hvor mange der er til er nok lidt et spørgsmål om temperament. Men jeg vil skyde på en 8 stykker:)

 68. Hej Annette.
  Kagen ser super lækker ud, men hvor mange personer er den til?
  Kh. Karen

 69. Hej Maiken
  Tja for ikke at stå med for mange halve besværlige mål, så ville jeg nok tage en halv x af opskriften mere med. Det betyder jo selvfølgelig at der vil være en lidt tykkere kagebund og mousse, men det gør nok ikke noget;).

 70. Hej Julie
  Puha, umiddelbart tænker jeg godt at man kan. Moussen burde jo sætte sig hele vejen igennem, så det kan lade sig gøre:)

 71. Hej Annette. Jeg er lige faldet over din lækre kage. Hvor meget tror du, at du ville gange op når jeg har en springform på 24 Ø?

 72. Hej Annette
  Dejlig opskrift!!!
  Kunne det tænkes at man kan lave/servere kagen hver for sig. En dessert som portionsanrettes, hvor moussen afkøles og sætter sig i en sprøjtepose, for derefter at sprøjte små hindbærmousse toppe?
  Kh

 73. Hej Mia
  Tja det må næsten komme an på en prøve:). Jeg ved ikke om den ville kunne bære en glace, men måske, så længe der er husblas i. Lad mig endelig vide hvordan det går:)

 74. Kan man lave 1,5 portion mousse(for at få højde på) uden at den falder fra hinanden? Skal beklædes med glace.

 75. Hej Natasha
  Jeg ville nok selv lave brownien et par dage før, pakke den godt ind i film og have den stående på køkkenbordet. Så ville jeg lave moussen dagen før og smække den på.:)

 76. Hej Sabrina
  Det er et super godt spørgsmål og ja jeg ville nok lige bruge et husblas mere, men det burde også være rigeligt:)

 77. Hej Mathilde
  Det lyder som en spændende udfordring du skal igang med:)
  Jeg ved ikke hvordan en mudcake ville være uden mælk, så jeg tror faktisk at jeg ville tage brownien som du selv forslår. Men den er altså også virkelig lækker og svampet, så det kan du roligt gøre:). Nej jeg har desværre ikke erfaring med mælkefri kager i det hele taget, men prøv google, evt. på engelsk, jeg er sikker på at der er masser af andre kage bagere der har god erfaring inden for det:)

 78. Hej Anne
  Det er jo desværre lidt sent at svare dig kan jeg se, så jeg håber at du fandt en løsning. Hvis der skulle være andre med samme spørgsmål vil jeg alligevel svare:).
  Umiddelbart tror jeg godt at du kan lægge en browniebund ovenpå, men det er ikke noget jeg selv har prøvet. Det er jo sådan med mousse at den kan “splatte ud” mellem kagebundene, og det vil man helst undgå. Så jeg vil tro at det kommer an på konsistensen af moussen, altså hvor fast den er og hvor tyk browniebunden der kommer ovenpå er. Ja jeg tror sagtens at du kan overtrække med fondant, men så ville jeg nok smøre den op med noget først. Som smørcreme eller ganache.:)

 79. Kære Annette

  Jeg skal bage kagen i dag, og den skal serveres i morgen eftermiddag. Jeg skal bage den med en brownie bund og hindbær mousse og en brownie bund som top. Kan man det ?

  Jeg har tænkt mig at tage den ud af formen og overtrække den med fondant kan man det ? og kan man overtrække den i dag og sætte den i køleskabet og servere den i morgen?

  kærlig hilsen Anne

 80. Hej Annette
  Jeg vil forsøge at give mig i kast med en fondantkage til min søns fødselsdag. Han kan ikke tåle mælkeprodukter, så jeg må derfor tænker lidt i alternativer. Jeg have drømt om din mud-kage som bund, og så de to andre kagelag med lyse bunde. Dog er der mælk i mud-kagen. Tror du sådan en browniebund her ville kunne bruges i stedet for? Og har du ellers erfaringer med mælkefri fondantkager? Jeg har fundet en allergi-fløde, som jeg håber kan erstatte alm fløde i mousserne

 81. Hej Rikke og Annette

  Jeg har lige et enkelt spørgsmål, i skriver i ville lave 1,5 portion til en 26 cm springform, vil i så også tage 1,5 gang af husplads eller ville i bare bruge de 3 stk. der står i opskriften, jeg har nemlig ikke prøvet før at arbejde med husplads, så vil helst ikke putte for meget i, hvis dette giver en forkert effekt 🙂

 82. Hej 🙂

  Jeg synes den ser så lækker ud! Tænker at lave den til min kæreste til hans fødselsdag. Men tænkte om det ville du med en bund af hakket kiks vendt i smør, med chokoladeknapper i?

 83. Evt. skulle jeg så lave browniebunden 2 dage før og så måske moussen 1 dag før eller evt. et par timer før den skal serveres? Hvad ser du mest optimalt 🙂

 84. Hejsa! Vil man kunne lave kagen to dage før den skal serveres og bare opbevare den på køl?Eller vil du anbefale måske 1 dag før? Dette er mere pga. tidspres 🙂

  Mvh Natasha

 85. Hejsa.

  I morgen skal jeg til optagelsesprøve til bagedysten, og jeg har overvejet denne kage. Dog har jeg tænkt mig at tilføje en myseostmousse:
  200 g myseost
  2 spsk. honning
  2 spsk. fløde
  4 blade husblas
  3 dl fløde
  200 g friske jordbær

  tror du, det vil passe ind?

  Skriv gerne på 25 68 59 49, idet jeg mangler lidt råd.

  Mvh,
  Laust

 86. Har du ikke sigtet dine hindbær efter de er kogt? 🙂 Tænker for at undgå alle kernerne.
  Jeg glæder mig til at afprøve den til min fødselsdag i denne måned.

 87. Hej Pia
  Jeg tror at jeg som minimum ville gange denne opskrift med 4 eller 5. Du kan også tage opskriften her fra mine brownie cupcakes, der er opskriften doblet op, og du skal så gange den med minimum 2 måske 2,5.
  Hvis du skal sprøjte moussen skal den laves før, da denne opskrift er helt flydende, når den er klar til brug. Jeg har ikke selv prøvet det før, som du vil gøre, og ved ikke hvordan moussen vil opføre sig, hvis du først lader den sætte sig, for derefter at hælde den på en sprøjtepose og sprøjte ud. Jeg kan godt blive nervøs for om den vil blive lidt mere flydende igen, men det må komme an på en prøve tænker jeg.:). Ja det er måske en meget god ide at bruge lidt mere husblas:)

 88. Jeg vil gerne lave kagebunden inkonvenabel bradepande , skal jeg gange opskriften med 3 eller 4 ?
  Har planer om at lave solbærmousse som jeg vil sprøjte ud som toppe ovenpå kagebunden a’la form som flødeboller
  Skal jeg lave moussen med 3 blade husblas så toppene ikke falder sammen ?
  Skal jeg lave moussen et par timer før jeg sprøjter toppene ud på kagen så moussen kan sætte sig , eller anbefaler du noget andet ?

 89. Hej Yvonne
  Ja du kan sagtens si kernerne fra hvis du ikke bryder dig om dem. Det er heller ikke altid så rart at sidde tilbage med dem mellem tænderne;). Du kan sagtens lave moussen dagen før, men den skal hældes på kagen når den er færdiglavet. Så kan kagen stå i køleskabet 1 dag. Hvis du laver moussen dagen før vil den sætte sig allerede efter nogle timer, og den vil ikke sætte sig igen hvis du så rør rundt i den dagen efter og hælder den på kagen.:)

 90. Hej Stephanie
  Den er også virkelig lækker og ret enkel at lave. Selve kagen kan du sagtens lave et par dage i forvejen og pakke godt ind i film, så den ikke bliver tør:). Men moussen sætter sig ret hurtigt, så den skal du først lave lige inden du hælder den på kagen.:)

 91. Hejsa 😊 Den ser bare så fin ud den kage, den skal jeg prøve at lave ☺️ Har du erfaring med at lave den eller evt. blot nogle af elementerne dagen i forvejen? Mvh. Stephanie

 92. Hej jeg er bange for at kagen ikke kan være i en springform fordi at min springform er meget lav men hvor høj bliver kagen ca.?:)

 93. Hej 🙂
  Skal man si kernerne fra hindbærrene væk efter de er blendet eller skal de med i moussen?
  Kan jeg lave moussen dagen før den skal spises? Og så have i køleskabet indtil?

 94. Hej Annette.
  Jeg skal bage kagen i weekenden, men skal lave den dobbelt.
  Skal jeg også fordoble husblas, eller hvor meget tænker du der skal i?
  Vh Camilla

 95. Hej Helene
  Fantastisk at du kunne lide kagen:). Min første tanke er at der måske har været for meget husblas i din mousse, har du holdt dig til opskriften? Jeg har aldrig selv oplevet det:)

 96. Hej, jeg bagte denne super lækre kage forleden. Jeg oplevede dog at moussen og brownien ikke hang helt sammen – så da den skulle skæres ud dagen efter skilte de to dele sig lidt fra hinanden. Har jeg mon gjort noget forkert ? 🙂 …men ellers smagte den super godt 🙂

 97. Hej Sara
  Jubii og fantastisk med succes når man bager noget for første gang:).
  Ja du kan sagtens lave moussen med andre bær, faktisk vil jeg mene at du kan bruge lige de bær du har lyst til:)
  Rigtig god fornøjelse med det:)

 98. Hejsa, bagte lige kagen den ene dag og den er da bare helt fantastisk nem at lave. Jeg er 14 år og er meget glad for bagning. Det er en af de første kager jeg laver med mousse, og det har givet mig mod på det.

  Har lige et spørgsmål, kan denne mousse også lavet med andre bær?

 99. Hej Leila
  Jeg plejer selv at bage kagen i en anden form, for så at samle den i bageringen, derfor har jeg ikke tænkt over det før. Men jeg ville tage kagen ud og vaske springformen inden jeg samler den igen med mousse. Moussen sidder kun fast i kanten af formen og det plejer at gå fint med at skære den løs hele vejen rundt, inden man tager formen væk:)

 100. Hej 🙂 jeg vil prøve denne kage i næste weekend. Og er lidt i tvivl 🙂 skal min form ikk smøres inden jeg kommer mouse i?
  Jeg har kun en springform – så skal jeg tage brownie ud og køle og så ligge i igen og så hælde mouse i?

 101. Hej Mia
  Jeg tænker at du kan lave den med lige de bær du har lyst til:). Alternativt kunne du fylde friske blåbær ovenpå hindbærmoussen:)

 102. Hej Kicki
  Hvid chokolade ganache er sødt ja, men det er jo en smagssag om du synes at den skal på denne kage. Jeg ville dog smøre den på når kagen stadig står i formen, da en mousse jo ikke er så stabil. Men hvis du evt. bare hælder den ud over kagen, så kan du jo sagtens gøre det uden formen lige inden servering. Så kan du evt. hjælpe ganachen lidt på vej, så den løber ned af siderne, det ser meget fint ud:)
  Blomster til pynt ved jeg desværre intet om, jeg er faktisk ikke engang klar over om de er spiselige de blomster andre kagebagere bruger.

 103. Hej Majken
  Du har nok fået kastet dig ud i projektet ud, men jeg vil alligevel svare på dine spørgsmål. En springform er ikke for lav, medmindre man har planer om at fylde virkelig meget mousse på kagen. Og ja jeg lader altid mine kager stå i formen indtil de skal serveres. Selvom der er husblas i, kan jeg forestille mig at moussen kan stå og blive en smule “træt” i det, hvis den kommer ud af formen længe før servering.:)

 104. Jeg vil prøve at lave den på lørdag og skal servere den søndag.
  Jeg har 2 spørgsmål, det ene er om en springform er for lav? Og det andet er om jeg skal fjerne ringen/siderne umiddelbart lige efter at moussen har sat sig eller om jeg godt kan lade dem stå i formene med siderne på til lige inden den skal pyntes og servere?

 105. Kan den pyntes med hvid chokolade ganache eller blir det for vammelt?

  Hvis jeg gerne vil have et råt/rustikt look, ville du så smøre ganache på med en smørkniv eller??

  Jeg vil gerne pynte med små blå/lilla og gule blomster, men ved ikke hvilke man kan bruge – nogle input?

  Og tak for en dejlig side – skønt med inspiration 😀

 106. Hej.
  Har lavet kagen og mums den var god, syntes hele familien. Men ville høre om man muligvis kunne lave den med blåbær istedet for hindbær?:-)

 107. Hej Anne
  Hvis du bruger en springform, er det samme princip som med den her ring jeg har brugt. Du tager bare en tynd eller lang kniv og skærer lige kanten fri hele vejen rundt, inden du åbner din springform:) Ingen olie:)

 108. Hej Lise
  Nej det er ikke meningen at det skal knase af sukker. Det må være fordi at det ikke har kunne nå at smelte af den lune chokolade.
  Heldigt at det ikke gjorde noget:)

 109. Hej. Hvis man bruger en almindelig springform, og smørre en smule olie rundt i kanten, kan det så lade sig gøre at få den af uden moussen bliver ødelagt? 🙂 👍

 110. Jeg har lige lavet denne lækre kage. Jeg fulgte din opskrift, dog med lidt flere bær i moussen.
  min brownie bund blev helt knasende af sukker i bunden, er det normalt?
  Det var en helt lækker detalje.

 111. Hej Kamilla
  Det var da et godt spørgsmål, for jeg har aldrig haft problemer med det. Jeg bager ved almindelig ovn, og så er kagen jo ikke så høj, så det er meget begrænset hvor meget den hæver. Jeg håber at det svar kan hjælpe dig:)

 112. Hej, jeg ville hører dig hvordan du får din brownie bund plan, så den ikke buler op? 🙂

 113. Hej

  Vil gerne lave ovennævnte kage, men anvende en hjertebageform på 26cm. Hvor mange gange skal jeg gange op vil du tro? På forhånd tak

  Hilsen Karin

 114. Hej Cille
  Jeg bruger Callebaut mørk chokolade med en kakao % på ca. 60. Brug en god mørk chokolade, så kan det ikke gå helt galt:)

 115. Hej
  Vil prøve denne opskrift af i weekend, men spørgsmålet er om du bruger noget særligt chokolade?

  Hilsen Cille

 116. Hej Ditte
  Ja det er lidt ærgerligt når det sker, for en brownie er ikke god hvis den er alt for hård og smager brændt. Der er forskel på ovne, måske du skal prøve at skrue lidt ned eller også bage den i kortere tid næsten gang:)

 117. Min er blevet en smule hård rundt i kanten men dejlig svampet i midten. Har givet den ca 20 min ved 180 grader. Andre der har oplevet det? Tænker ar skære de 0,5 cm af inden jeg kommer moussen på.

 118. Hej Camilla
  Skønt med dine succeser med opskrifter her på min blog:). Det lyder da godt at det gik fint med moussen selvom du ikke fulgte opskriften 100 %:). Det er en virkelig lækker kombination med brownie og mousse:).
  Opskriften på bollerne er jo fra min skønne svigermor, og ja de er virkelig gode:). Vi laver dem HVER gang vi holder fødselsdag herhjemme, og også når vi bare vil hygge med nybagte boller;).
  Tak for de meget søde ord om min blog:). De varmer:)

 119. Jeg lavede denne kage i dag og den blev en vildt succes! Formåede dog ikke at piske æggesnapsen helt hvid og luftig, da jeg piskede både æg og sukker sammen fra starten. Jeg kan forstå at man skal starte med æggene før man kommer sukker i. Men det gik alligevel med den konsistens jeg fik 🙂
  Lavede også fødselsdagsbollerne efter din opskrift. Aldrig har jeg set så flotte og smagt så gode boller 🙂
  Jeg er virkelig ikke særlig erfaren, når det kommer til bagning, men fulgte dine opskrifter, så tusind tak!! Og tak for en god blog og flotte billeder 🙂

 120. Et tip: tilføj tre spiseskeer portvin til browniebunden. Det gjorde jeg, og det blev den bare endnu mere lækker af 🙂
  Tak for den dejlige opskrift.

 121. Hej Ida
  Det tror jeg sagtens at du kan, det er jo så bare en lagkage.
  Men jeg ville lave den i en ring der passer i højden, så den får lov til at sætte sig i den. Skal den bare serveres sådan, uden opsmøring eller noget andet, så ville jeg først tage den ud af ringen lige inden den skal serveres. Står den først og opnår stuetemperatur, vil jeg være nervøs for, at den kan blive så blød, så moussen bliver mast ud mellem bundene.

 122. Hej er det muligt at stable en ekstra mouse og bund oven på kagen eller vil hindbærmoussen falde sammen?

 123. Hej Manuela
  Det var et rigtig godt spørgsmål du kom med der, og jeg er bange for at jeg ikke kan svare dig præcist. Mit bud må være ca. 4 cm. Kagen i alt er ikke højere end 10 cm:). Jeg håber at det kan hjælpe dig lidt:)

 124. Hej Annette,
  Hvor høj bliver selve delen med mousse? Jeg påtænker nemlig at købe noget kage folie som jeg kan bruge som kant inden jeg hælder moussen ovenpå bunden.
  Vh. Manuela

 125. Hej Annette 🙂 jeg skal lave en lagkage, og hende jeg skal lave den til, vil gerne have en brownie bund nederst, det er en bradepande lagkage, kan jeg godt lave denne opskrift, hvis jeg ganger den med tre og så bruge den som bund?

  Mvh. Simone.

 126. Det lyder rigtig godt Simon:). Mængden af jordbær og hindbær har jo bare en indflydelse på smagen, der kan man selv eksperimentere lidt:). Jeg ville da rigtig gerne se din kage:). Hvis du har lyst til at dele er der facebook siden: Cupcakes med stil eller Instagram profilen: Annettescupcakes;)

 127. Hold da fast mand hvor blev min kage flot!!! Jeg var jo også så klog at bruge jordbær istedet for hindbær og først BAGEFTER opdage, at du også have en opskrift med jordbær, så derfor kom der lidt for lidt jordbær i, men ikke noget gæsterne lagde mærke til! 🙂

 128. Hej Christina
  Det er altså også en virkelig lækker og nem kage:). Du spørger ikke dumt, jeg kan også selv blive i tvivl når jeg finder opskrifter. Men jeg har lært at hvis der ikke står andet, så skal man gå ud fra at det er almindelig ovn. Så det er det også her:)

 129. Det ser ud til at være en rigtig lækker kage. Jeg ku godt tænke mig at lave den, men jeg har måske er lidt dumt spørgsmål 😉
  Skal kagen bages ved 180 i alm. ovn eller varmluftsovn?

 130. Hej Mona
  Jeg har lavet denne kage med flere slags mousse efterhånden, og jeg har brugt samme mængde af bær, uanset hvilken slags det har været:)

 131. Lyder sørme lækkert!

  Jeg kunne godt tænke mig at lave den med blåbær i stedet for hindbær – har du et bud på mængde og evt. andre forbehold jeg skal tage for at få et godt resultat?

 132. Hej Milla
  Det ved jeg faktisk ikke, men jeg ville ikke gøre det. Årsagen er at moussen jo er blottet, og ikke lukket inde i en kage. Men brownien kan du godt bage før tid, og moussen tager ikke forfærdelig lang tid at lave.:)

 133. Halløjsa:). Skønt at du kan bruge min side til noget:). Og skønt med kritiske spørgsmål;).
  Jeg kan sagtens følge dig i dit spørgsmål.
  Forskellen på antallet af blade husblas påvirker “blødheden” af din mousse. Når moussen selv skal stå, så skal den være noget stiv i det, uden at blive budding agtig. Mens den som fyld i en kage godt må være lidt mere cremet.
  Denne mousse er meget flydende, inden den får lov til at sætte sig, derfor skal man bruge en kagering rundt om kagen, når man fylder den. Det vil jeg til enhver tid anbefale til alle fyldte kager, også helt “almindelige” lagkager. Det giver en super flot, høj og lige lagkage. Når du bygger en kage op i en kagering, vil kanten holde fyldet inde i kagen, og derfor sker der ikke noget når du lægger “kage-låget” ovenpå.:)
  Jeg håber at det var svar nok, og ellers må du endelig skrive igen. I sidste ende kan du også sagtens bruge 3 blade husblas selvom det er til fyld, det er helt op til dig:)

 134. Hvordan kan det være, at moussen har brug for det ekstra blad husblas? For mig at se ville “kage-låget” da trykke ned på moussen hvis den skal bruges som fyld, og derfor behøver den vel også være godt afstivet (i min logik 😉 ). Ligesom den skal når den som her står frit?
  Jeg er på ingen måde særlig erfaren indenfor mousse kager. 😉 Men hvis jeg prøvede denne opskrift, ville jeg jo snige mig til at nøjes med 2 blade husblas. Så jeg spørger for at undgå en flydende fiasko. 😀
  Det er mit første besøg her hos dig, og jeg er slet ikke færdig med at kigge. Der er mange lækre kager, og du styler dem meget indbydende.
  Jeg kom for at se chokolade frosting, men kom vidt omkring.

 135. Hej
  Jeg synes denne kage ser rigtig dejlig ud og skal helt sikkert prøve den. Jeg arbejder med fødevarer til hverdag og er blevet anbefalet af fødevarerstyrelsen altid at varmebehandle hindbær fra frost 🙂
  Metalringen har jeg købt i kop og kande, har også tit brugt plastik ringe fra samme butik. Mvh mette

 136. Hej Maria
  Jeg ser desværre først din kommentar nu, da jeg ikke var hjemme hele dagen igår. Jeg håber at du har fundet en løsning på dit spørgsmål og fik afprøvet den lækre opskrift:)

 137. Kagen ser bare super lækker ud! og vil rigtig gerne prøve og lave den i morgen. jeg vil også lave 1,5 portion 🙂
  Men jeg har kun AgerAger og plejer at bruge det til cheese cake osv..
  Har du en ide om hvor meget jeg skal bruge til 1,5 portion i stedet for husblas ?

 138. Tak fordi du deler Rikke:). Jeg står faktisk selv og skal lave en på 25 cm på fredag, så jeg vil da gøre det samme som dig og tilføje det til opskriften:)

 139. Hej Gülcan
  Ja brug du bare den form og så dobbelt op af opskrifterne.:). For jeg tror ikke at der vil være nok mousse hvis du kun laver 1 portion:)

 140. Jeg har kun en 26 cm-form herhjemme. Kan jeg bruge den? Er bange for at kagen vil være alt for ”flad”. Skal jeg doble din opskrift for at få den fine form som du har? På forhånd tak.

 141. Hej Joan
  Det er egentlig sjovt at jeg ikke er blevet spurgt om det før;). Men jeg tror jeg vil sige en 8 pers., men så er det jo ikke et kæmpe stykke til hver. Så det handler selvfølgelig også lidt om hvornår den skal serveres, og om det er til nogen som elsker kage;)

 142. Hej Heidi
  Ja umiddelbart kan jeg ikke se at man ikke skulle kunne det. Man kan fryse kager med mousse som fyld og en brownie kan man også sagtens fryse, så gør du bare det:). Meld endelig tilbage når du så skal bruge kagen, om det er gået godt og hvordan den smager. Så kan jeg skrive det ind i indlægget som info til andre:)

 143. Hold nu op en fin blog, det er bare synd man har valgt en farve til skriften som er virkelig svær at se på en skærm

 144. Ja sagtens:). Det skal bare være noget man kan tage af uden at ødelægge moussen:). Jeg får lige skrevet det ind i opskriften;)

 145. Hej. Kan vel også laves i en springform, som de fleste er i besiddelse af.

 146. Hej Marie
  Ja det er hver for sig. Jeg skriver det lige ind i opskriften, så det ikke kan misforstås:)

 147. Altså der står: “Pisk æggeblommer og sukker let og luftigt til det er helt hvidt. Pisk fløden til en let flødeskum.” Skal disse piskes i hver sin skål? Og efterfølgende blandes sammen eller hvordan? (-:

 148. Hej Merethe
  Jeg vil skyde på at den er 10 cm høj:). Jeg mener at det var den hollandske shop jeg købte den i, men jeg kan simpel hen ikke huske det. Men de forhandles rigtig mange steder, også i isenkram butikker:)

 149. Hej Merethe
  Jeg har selv prøvet netop det du beskriver, og det gik ikke godt. Kagen blev slet ikke færdigbagt og den blev brændt på ydersiden. Jeg tænker at en brownie er lidt speciel da den er meget svampet indeni, og at det forsvinder hvis man gennembager den i den tykkelse. Kan du følge mig? Jeg ville nok bruge en mudcake istedet. Eller bage dine brownie bunde af 3 gange, det kan selvfølgelig sagtens lade sig gøre:)

 150. Endnu et spørgsmål:-)
  Brownie bunden, kan jeg gange den 4 gange op og bage i springform 26 cm,
  Og dele i tre, til lagkage?

  Hilsen
  Merethe

 151. hej Annette
  Den høje bage ring du har brugt på billedet, hvor høj er den og hvor har du købt den?

  Hilsen
  Merethe

 152. Hej Regitze
  Det er nogle gode spørgsmål som jeg lige får flettet ind i opskriften. Jeg lader husblassen ligge i et kvarters tid til 20 minutter. Og ja din puré skal varmes op så husblassen smelter. Bruger du frosne bær vil jeg anbefale at bringe det i kog, for at slå de bakterier ned der kan opstå i poser med frosne bær. Jeg har umiddelbart kun hørt det om hindbær, men der er jo ikke noget galt i at være forsigtig;).

 153. Den ser så lækker ud den kage! 🙂 Der står man skal gøre hindbærrene til en pure og derefter hælde det i en gryde med husblasen i. Hvor lang tid har husblasen stået i det kolde vand inden? Og når det puttes sammen i en gryde, skal det så varmes lidt op eller opløses husblasen af sig selv med hindbærrene ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *