Chokolade cupcakes med skumfidus frosting

Lækre chokolade cupcakes med smeltet mørk chokolade.

Jeg får til tider en enorm lyst til at eksperimentere med forskellige opskrifter. I øjeblikket prøver jeg, at finde et alternativ til den virkelig gode opskrift på chokolade cupcakes, som jeg har her på bloggen. Ikke at den skal skiftes ud, men så jeg kan variere lidt.


Den opskrift som jeg har i linket herover, er en skøn fugtig og lækker chokolade cupcake. Men jeg kunne godt tænke mig en der er endnu mere intens i smagen. Nok sådan lidt brownieagtig, og fyldt med god chokolade. (Den er nu fundet, prøv mine brownie cupcakes).
Frostingen på billedet herover er den vildt lækre skumfidus frosting, og den kan også bruges ovenpå mine brownie cupcakes. Jeg siger jer, kombinationen af den lækre intense chokolade og den super søde luftige frosting er SÅ lækker.

Jeg lover dig, at du vil nyde hver en bid;).

Chokolade cupcakes med hvid frosting og krymmel

Har du det på samme måde som jeg? Jeg kan sidde her og blive helt lækkersulten bare fordi jeg skriver dette indlæg. Det må siges at være noget af et indtryk en cupcake på et billede kan give. Er du mere til alle de andre slags cupcakes? Så tjek mine andre opskrifter ud her på Annettes Kager. Jeg vil meget gerne inspirere dig til selv at bage cupcakes og muffins.

2 Comments on Man kan aldrig få for meget chokolade

  1. Hej Christina
    Mit bedste bud må være den åbne stjernetyl fra Mette Blomsterberg, den er ca. 18 mm i åbningen:). Det er desværre ikke altid, at jeg får noteret ned hvilken tyl jeg bruger, men jeg tror at det er et godt bud;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *