Marengs roser - Kyskager

Jeg laver tit hjemmelavede kys kager.

Det er SÅ nemt og hurtigt. De skal selvfølgelig have noget tid i ovnen, men der kan jeg jo lave alt muligt andet imens.
De har en god størrelse, så man lige kan hapse en, hvis man har lyst til lidt lækkert. Men de kan også bruges til alt muligt andet. Her har jeg lavet de smukkeste roser af marengs. F.eks elsker jeg is med kys, det smager virkelig skønt. Men du kan også bruge dem som pynt på en kage. Ja, det er vist kun fantasien der sætter grænserne. Du kan finde selve opskriften her.
Til roserne på billedet har jeg brugt en god sprøjtepose og en lukket stjernetyl, hvis du bruger Wilton er det den tyl der hedder 2D. Men du kan også sagtens bruge de åbne stjernetyller som f.eks 1M. Jeg har skrevet et indlæg om sprøjteposer, hvis du vil læse lidt mere om hvad en god sprøjtepose er.
Teknikken er super simpel, du kan se den på videoklippet her: Rose kys

Sørg for at opbevare dine kys i en lufttæt bøtte. De er hurtige til at suge fugt til sig og blive bløde. De kan selvfølgelig stadig spises, men de er altså bedst når de knaser, hvis du spørger mig. Oplever du at de bliver bløde, kan du tørre dem i ovnen igen.

Kyskager - roser i marengs

Prøv selv at lave de smukkeste roser af marengs i lige den farve du har lyst til.
Teknikken jeg bruger her, kan du også bruge til dine cupcakes, eller på kanten af en lagkage med frosting eller flødeskum. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du bruger. Det skal selvfølgelig være fast nok til at holde formen, men ellers er der frit valg.

Affiliate links

Siden her indeholder affiliate links. Det betyder, at der når du klikker på mine links, vil lægge sig en lille cookie hos dig. Hvis og når du evt. handler i den webshop, som jeg linker til, vil jeg modtage et lille beløb for dit køb. Dette har ikke betydning for det beløb du handler for, det er webshoppen der betaler mig.
Beløbet gør det muligt for mig, at prøve endnu flere kreative ideer af og dele med dig.
Tak fordi du støtter mit arbejde, det er værdsat.

7 Comments on De smukkeste roser af marengs

  1. Hej Josefine
    Mit svar er måske lidt for sent nu, men jeg vil gerne høre hvad du gjorde og om det virkede. Umiddelbart så tror jeg sagtens at du kan sætte marengs roser oven på en smørcreme, men det kommer nok lidt an på hvad du vælger at toppe dine cupcakes med. Problemet kan blive hvis marengsroserne suger fugten fra toppingen til sig:)

  2. Hej Annette, jeg har lavet hindbær cupcakes og synes simpelthen de kunne være så fin som topping. VIlle du anbefale det? Og hvis det er, så skal jeg køre med dem i bil i ca. 1 time? Ville de kunne klare det? Mvh Josefine

  3. Hej Marlene
    Jeg har haft dem liggende i en bøtte i op til 1 uge. Så det skulle være muligt at lave dem i god tid:). Rigtig god ide til barnedåb, det bliver så fint:)

  4. Hvor længe kan de tåle at ligge, før de bliver bløde? Jeg ville rigtig gerne lave nogle til min søns barnedåb i efteråret 😄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *