Brownie med roser i hindbær frosting

Frosting roser på en lækker brownie.

I mit forrige indlæg skrev jeg lidt om det at lave roser i marengs ved hjælp af en god stjernetyl. Herover har jeg brugt samme teknik med en lukket stjernetyl 1M. Her har jeg lavet en brownie med roser i frosting. Jeg har i stedet for marengs brugt en lækker hindbær frosting, som pynter ovenpå en skøn snasket brownie.

Brownie med smørcreme

Kagen havde jeg med til den årlige sommerfest i børnehaven, hvor den skulle sælges til kagesultne forældre og børn.

Brownie med hindbær frosting

Brownie med roser i frosting

Jeg ville vise jer, hvor nemt man faktisk kan pifte en ganske almindelig “kedelig” bradepande kage op. Det kunne lige så godt have været en helt almindelig chokoladekage, jeg havde bagt, og frostingen kunne have været en simpel vanilje frosting. Jeg er selv ret vild med brownie og hindbær sammen, så derfor var valget helt oplagt for mig.
Kig i det forrige indlæg, hvor jeg også har en lille demo video, der viser hvor nemt du laver roserne.
Indimellem smørcreme roserne på kagen herover, har jeg sat små “dutter”, for at dække de huller der var, hvor man kunne se kagen.
Til sidst har jeg drysset med lidt fin krymmel.

Brownie med frosting - Annettes Kager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *