lagkageform-saet-o-15-cm-5-stk

Det næste på min ønskeseddel er disse skønne forme til lagkagebunde – en lille høj kage. Formene er 15 cm i diameter og 2 cm høje. Det kan næsten ikke være nemmere at lave en lækker kage, og jeg bliver helt vildt inspireret af billedet ved siden af. Her er det virkelig kun fantasien der sætter grænserne, du kan bruge lige det fyld, du har lyst til og elsker. Mon ikke det sæt snart bliver indkøbt;). Jeg er ikke så god til at vente, når der er noget jeg virkelig gerne vil have.

 

Kager med mousse på toppen

Skønne forme til lagkagebunde – også de lidt større

Skal du bruge lidt større bageforme til en stor kage eller 3. kan jeg anbefale de runde bageforme fra Wilton De er 7,5 cm høje, og egner sig rigtig godt til at bage kagebunde i. Put lidt bagepapir i bunden og sprøjt eller smør fedtstof på kanterne, så er de færdige bunde hurtige at få ud af formene. De kan købes med en diameter på 15 cm, 20 cm, 25 cm og 30 cm. Jeg vil faktisk mene, at hvis du køber disse forme, så er du godt dækket ind til de fleste typer og størrelser af kager, og jeg synes personligt at de har en ret god pris.

Det er meget forskelligt hvordan lagkagebunde bages. Der er nogen som bager dem i forme og andre som bager dem i en stor bradepande, for bagefter at skære dem ud i den ønsket størrelse. Det er et spørgsmål om temperament. Jeg er personligt ret glad for min opskrift her på siden med lækre lyse lagkagebunde.

Affiliate links

Siden her indeholder affiliate links. Det betyder, at der når du klikker på mine links, vil lægge sig en lille cookie hos dig. Hvis og når du evt. handler i den webshop, som jeg linker til, vil jeg modtage et lille beløb for dit køb. Dette har ikke betydning for det beløb du handler for, det er webshoppen der betaler mig.
Beløbet gør det muligt for mig, at prøve endnu flere kreative ideer af og dele med dig.
Tak fordi du støtter mit arbejde, det er værdsat.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.