lagkageform-saet-o-15-cm-5-stk

Det næste på min ønskeseddel er disse skønne forme til lagkagebunde – en lille høj lagkage. Formene er 15 cm i diameter og 2 cm høje. Det kan næsten ikke være nemmere at lave en lækker kage. Lad dig evt. inspirere af billedet ved siden af formene. Her er det virkelig kun fantasien der sætter grænserne. Du kan bruge lige det kagefyld, som du har lyst til og elsker. Mon ikke det sæt kageforme snart bliver indkøbt;). Jeg er ikke så god til at vente, når der er noget jeg virkelig gerne vil have.

Skønne forme til lagkagebunde – også de lidt større

Skal du bruge lidt større bageforme til en stor kage eller 3. kan jeg anbefale de runde bageforme fra Wilton De er 7,5 cm høje, og egner sig rigtig godt til at bage kagebunde i. Put lidt bagepapir i bunden og sprøjt eller smør fedtstof på kanterne, så er de færdige bunde hurtige at få ud af formene. De kan købes med en diameter på 15 cm, 20 cm, 25 cm og 30 cm. Jeg vil faktisk mene, at hvis du køber disse forme, så er du godt dækket ind til de fleste typer og størrelser af kager, og jeg synes personligt at de har en ret god pris.

Det er meget forskelligt hvordan lagkagebunde bages. Der er nogen som bager dem i forme og andre som bager dem i en stor bradepande, for bagefter at skære dem ud i den ønsket størrelse. Det er et spørgsmål om temperament. Jeg er personligt ret glad for min opskrift her på siden med lækre lyse lagkagebunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *