Rice krispies snacks

Rice krispies treats er en lækker lille snack, som er nem at lave. Prøv min egen udgave med hvid chokolade som pynt.

Jeg har eksperimenteret lidt med en opskrift, jeg har her på bloggen med rice krispies snacks. Resultatet blev disse nemme og lækre snacks som du bare må prøve. Det er stadig rice krispies snacks, men jeg har i denne udgave tilføjet frysetørret hindbær, hakket mandler og den mørke chokolade er skiftet ud med hvid chokolade. Hindbær og hvid chokolade er en virkelig god kombination, og jeg går rundt med mange ideer til opskrifter, hvor det blandt andet kan kombineres.

Farvet hvid chokoladeOvenpå den hvide chokolade har jeg brugt lyserød chokolade, som jo i virkeligheden er hvid chokolade der er farvet. Jeg har selv prøvet at farve hvid chokolade nogle gange med kakaosmørfarve. Men nu har jeg læst så mange steder, at man kan bruge pulver farver, I ved de små bøtter vi for eks. bruger til at “duste” ovenpå vores fondant blomster. Jeg har ikke tempereret chokoladen, blot smeltet den og tilføjet lidt pulver af gangen. Jeg er selv godt tilfreds med resultatet, og den metode vil jeg helt sikkert bruge fremover. Opskriften på den lækre snack med hindbær finder du lige her.

Rice krispies med yankie bar - Annetteskager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *