Lauras kitty kage

Jeg har lavet en Hello Kitty fondant lagkage til Lauras 2 års fødselsdag.

Så har jeg lidt tid til at opdatere herinde igen. Jeg er rigtig ked af, at jeg har så pokkers travlt hele tiden. Men med job, familie og webshop sker der altså bare meget.
Vores datter Laura blev 2 år d. 7 maj, og det krævede selvfølgelig en helt særlig kage. Derfor lavede jeg denne, Lauras Kitty kage.
Jeg synes, at Kitty er så sød, så det blev med en tegning af hende. Jeg har printet et billede ud fra nettet og har efterfølgende skåret hende ud i fondant. Da hun var lagt på kagen, tegnede jeg hende så op med sort glasur. Det fortrød jeg hurtigt, for jeg synes faktisk det ødelagde Kitty. Men sådan er det, det ved Laura jo ikke, og hun blev bare glad for sin Kitty kage. Det er muligvis svært at se med det blotte øje, men jeg synes at den sorte streg blev alt for ujævn.
Jeg havde valgt lyse lagkage bunde, en ny opskrift som jeg har afprøvet, og så hindbær mousse og chokolade creme af lys chokolade fra marabou. Der blev en del kage tilbage, men det fik gæsterne bare med hjem.

4 Comments on Lauras Kitty kage

  1. Tak Mie for de søde ord:). Det er skønt at jeg kan inspirere andre. Hele ideen bag denne blog var jo at kan jeg, så kan andre også:).

  2. Hej Annette.
    Er simpelhen nød til at give dig en masse ros for alle dine flotte kager, følger ofte med i din blog og har fået en masse inspiration hos dig, ikke mindst af denne fine Hello Kitty kage, som jeg brugte til inspiration af min første fondant kage 🙂
    Nu har jeg endelig fået lavet min egen blog, som jeg håber en dag vil kunne give inspiration til andre som din gør til mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *