Lækker cream cheese frosting

Søger du en rigtig god cream cheese frosting der faktisk smager af flødeost?

Så vil du elske min opskrift på cream cheese frosting, fordi den gør netop det. Mængden af flormelis er tilpas så den kun lige er lidt sødet, men stadig smager af flødeost. En ostecreme er lækker ovenpå mange forskellige typer af kager. Et bud fra min side kunne være gulerods cupcakes eller bare en gulerodskage. Det er en virkelig lækker kombination.
Jeg har også lavet en chokolade cream cheese frosting, som faktisk er gået hen og blevet en af mine personlige favoritter. Den kan jeg finde på at bruge på hvad som helst. Både på cupcakes eller på en bradepandekage.
Et andet bud kunne være en cream cheese frosting uden smør. Sådan en opskrift har jeg også her på Annetteskager, den finder du her under cream cheese frosting med fløde. Det er en let og luftig frosting, som er et godt alternativ hvis du vil væk fra den lidt tungere version med smør i.

9 Comments on Creme cheese frosting

 1. Hej Anita

  Jeg beklager mit meget sene svar, men jeg har holdt en lang pause fra bagningen og min hjemmeside 🙂 Jeg har desværre ingen tips til en skilt cream cheese frosting. Jeg har selv prøvet at redde sådan en, men uden held. Ellers prøv at Google det 🙂

 2. Hmm det kan godt være. Jeg bruger altid smør i papir, en lurpak kopi. Min erfaring med bakke smør er at de bliver for bløde meget hurtigt. Men tænker at kærgården plejer at være lidt længere tid om at blive blød ? Jeg er ikke sikker, vi bruger selv smørbart i bakke. Men prøv med “rigtig” smør næste gang. Jeg skal nok tilføje det til opskriften, så det ikke har været helt forgæves at det ikke lykkedes for dig.

 3. Nej, havde brugt den originale, jeg kom endda ekstra flormelis i, men det blev ikke godt :/
  kan det måske være pga. jeg har brugt smør fra kårgården light?

 4. Hej jeg prøvede denne opskrift men resultatet blev ikke som på billedet…
  det var for flydende til at det kunne sprøjtes ud i en fin form

 5. Hejsa:)
  Det var da ærgerligt, og mærkeligt. Jeg bruger opskriften jævnligt og har ingen problemer. Det er ikke en light udgave du bruger vel ? Det kan godt have noget at sige.

 6. Hej Annette

  kan der evt tilsættes forskellige smagsvarianter fx ren chokolade citron jordbær etc. og skal der i så tilfælde justeres op eller ned på det øvrige indhold
  venligst Annette i grønland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *