Projekt Cupcakes mod brystkræft afsluttet

Så fik vi afsluttet vores i lang tid planlagte cupcake projekt til fordel for Støt Brysterne.

Vi havde nogle rigtig hyggelige dage i mødregruppen.

Projekt Cupcakes mod brystkræft afsluttet

Først hyggede vi med at bage og dagen efter at sælge kagerne. Det gik over alt forventning, og vi solgte over 500 cupcakes på 4 timer og 20 minutter. Beløbet kom op på 6260 kr :). Så flot:). Desværre er der ikke billeder med os allesammen, da vi løb noget frem og tilbage.
Projektet løb af stablen i den lokale Rema1000 i Dyssegården her i Næstved. Rema1000 var så søde at donere alle ingredienser til cupcakes og topping, så de har været lige så stor en del af udfaldet.
Men det der “rør” mig mest var faktisk opbakningen omkring det vi gjorde. Vi fik nogle virkelig gode snakke med kunderne og mange fortalte om deres personlige oplevelser med kræft.  Der var ingen skepsis og rigtig mange købte kager med hjem.

Efter også at have set lidt af knæk Cancer showet på TV2 aftenen efter vores kagesalg, kan jeg ikke lade være med at tænke, hvor fantastisk det er, at vi kan stå sammen mod den her skrækkelige sygdom. Det er jo desværre efterhånden helt normalt, at vi allesammen har eller har haft sygdommen tæt på livet, på den ene eller den anden måde. Enten selv eller nogen vi har kær. Derfor er det jo også bare så vigtigt, at vi står sammen, og får samlet penge ind, så der kan forskes endnu mere og en dag findes en kur.
Jeg er stolt over at være dansker, når vi står sammen på den måde om så vigtig en sag. De 143 millioner der blev samlet ind til Knæk Cancer showet siger jo det hele.:)

Projekt Cupcakes mod brystkræft afsluttet

2 Comments on Projekt Cupcakes mod brystkræft afsluttet

  1. Stort tillykke med jeres flotte resultat tøser
    Det er mennesker som jer man bliver glad i hovedet af at kende

    Annettes svigermor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *