Eclairs
Lækre eclairs med flødecreme.

Jeg er allerede i fuld gang med at planlægge vores lille datters 1 års fødselsdag til januar. Gæsterne bliver inviteret til boller og kage. Jeg har besluttet at inddrage jer i planlægningen, og vil over de næste måneder teste forskellige kager af, som jeg tænker kunne være hyggeligt at servere. Det bliver små kager, da jeg gerne vil servere flere slags.

De her små lækre Eclairs er helt perfekte til en fest, hvor du godt vil servere mere end en slags kage. Den lille størrelse gør at maven ikke bliver helt fyldt af at spise 1 enkelt. Men spørgsmålet er jo så om man kan nøjes med at spise 1;).

Du finder opskriften på Eclairs med flødecreme her.

4 Comments on Eclairs med flødecreme

  1. Jeg har ikke selv prøvet det, men kan ikke forestille mig at det ikke skulle være muligt. Bare lidt ned på temperaturen, en 20 grader ned vil jeg tro. Og så prøv dig frem 🙂

  2. Sikke noget møg Susse. Jeg håber du fandt en løsning. Jeg får det skrevet ind i indlægget så snart jeg kan. Bloggen driller:(. Men jeg kan skrive her at det er 200 grader almindelig ovn i ca. 20 minutter.

  3. Hvor meget skal ovnen stå på, når man bager dem og hvor længe??
    Jeg er lige gået i gang, og opdager først nu, at det ikke står der 🙂
    Kh Susse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *