Vores store datter Laura blev 4 år d. 7 maj. Som tiden dog går;), det føles som om den går lidt hurtigere når først man har fået børn;). Laura ville have disse Minnie Mouse cupcakes med i børnehave til at dele ud. Derudover fik hun lidt af de hjemmelavede lilla og lyserøde skumfiduser med.

Ideen til disse søde Minnie Mouse cupcakes kom fra et billede, som jeg havde set på nettet. De var faktisk super simple at lave. Jeg har brugt enden af en tyl til at udstikke ører og en sløjfe udstikker til sløjferne. Men du kan bruge hvilken som helst rund udstikker og sløjferne kan du også lave uden en udstikker. Jeg har brugt fondant, som er farvet sort og lilla.
Jeg sprøjtede frostingen på, og Laura satte ører og sløjfe på. Det var hun selv ret stolt over at kunne gøre:). Der findes ikke noget bedre end at se ens barn være glad og stolt over noget de selv har lavet:)

Kagerne er chokolade cupcakes med vanilje frosting (tilsat lidt rød pasta farve). De er bagt i skønne lilla mini forme, det er faktisk mini størrelse, men det er lidt svært at se på sådan et billede.

4 Comments on Søde Minnie Mouse cupcakes

  1. Hvis du kigger i indlægget er ordene: sløjfe udstikker et link. Linket vil føre dig til Dinkage.dk hvor du kan købe udstikkeren 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *