Cupcakes opskrift med fersken

En lækker opskrift på cupcakes med ferskner og hindbær

Disse skønne fersken og hindbær cupcakes med vanilje frosting, har jeg gået og overvejet at bage længe, jeg har bare ikke haft tiden. Kombinationen af fersken og hindbær er ikke ny, men jeg har ikke selv prøvet den før. Jeg har toppet mine cupcakes med en lækker let marengs med vanilje korn i. Det passede fantastisk til. Kagerne her er svampet og man kan smage både fersken og hindbær. Den skal helt sikkert bages igen herhjemme.

Friske hindbær og fersken på dåse

Friske hindbær smager bare skønt

Ser det ikke bare fantastisk ud? Jeg elsker, at der er tilbud på lækre friske hindbær til kun 10 kr. rundt omkring i butikkerne for tiden:). Jeg vil til hver en tid foretrække dem friske. Jeg har brugt fersken fra dåse her, men jeg vil da prøve med de lækre friske ferskner vi også ser rundt omkring i butikkerne. Lad mig endelig vide hvad du synes om opskriften på mine alt for lækre fersken og hindbær cupcakes.

2 Comments on Fersken og hindbær cupcakes med vanilje frosting

  1. Den er også super lækker;). Ja du kan sagtens sprøjte den ud, selvfølgelig afhængig af at du får pisket den godt op:)

  2. Hej Annette. Er toppingen lidt flydende? Kan man sagtens sprøjte den ud uden, at den flyder?
    Det ser super lækkert ud..Mums

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *