Rice krispies med hvid chokolade

Lækre Rice Krispies treats på Annetteskager.

Det er ikke længe siden, at jeg delte denne opskrift med jer. Det er er rice krispies snacks med frysetørret hindbær og hakket mandler. Jeg lavede dem igen den anden dag, da jeg ville have nogle lækkerier med på arbejde til mine kære kollegaer. De er virkelig nemme at lave, og jeg har også haft dem med, når vi har været på familietur. Altid et hit og det kan altså være rart med lidt sukker, hvis man er afsted sådan en hel dag. Jeg har opskriften her.

Mønsteret i chokoladen

Mønsteret har jeg lavet ved først at hælde hvid chokolade indover hele massen. Herefter farvede jeg resten af chokoladen med en peach farvet pulverfarve. Jeg hældte den på en sprøjtepose og lavede vandrette streger med ca. 2 cm. afstand ovenpå den hvide chokolade. Herefter tog jeg en kødnål (du kan bruge hvad som helst som er lidt langt og spidst), og med en afstand på ca. 1,5 cm trak jeg kødnålen lodret ned igennem de vandrette streger. På den måde blev der dannet de spidser man kan se. Jeg startede skiftevis oppefra og nedefra, for at at skabe det fine mønster.
Som en af mine kollegaer sagde, så kunne det jo godt ligne et hjertekardiogram, så det var faktisk lidt arbejdsrelevant;)

 

Rice krispies snacks med yankie barsAlternativt kan du også lave den anden variant, hvor der ikke er hindbær og mandler i.  Den er overtrukket med en lækker mørk chokolade og smager altså også rigtig godt. Faktisk minder den smagsmæssigt rigtig meget om den chokoladebar der heder Lion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *