Brownie cupcakes i papirsform

Ny cupcake opskrift på Annetteskager, fyldt med masser af lækker chokolade.

Det er længe siden, at jeg har været aktiv her på bloggen, men hold da op hvor har jeg bare slappet af og nydt livet. Ikke at man ikke kan nyde livet med bagning, men det var blevet lidt meget for mit vedkommende. Nu blev det tid for disse lækre brownie cupcakes.

Nu er det dog blevet tid til kage igen, da jeg havde fødselsdag igår

Tænk engang 35 år. Jeg vil gerne tilføje, at jeg har det ret godt med at blive 35 år. Mit liv er fantastisk og jeg kunne ikke ønske mig mere end det jeg har. Hvor er det skønt at kunne skrive sådan.
Jeg ville gerne have noget super lækkert med til mine søde kollegaer. Jeg har det jo sådan når jeg bager, at det ikke “bare” skal være kage, det skal være en smagsoplevelse. For mig er en god smagsoplevelse det vigtigste, når man spiser noget lækkert, og det er ligemeget om det er kage eller mad. Det skal ikke kun se lækkert ud, smagen skal også være i top.

Hvad giver en bedre smagsoplevelse end chokolade?

Jo der er selvfølgelig andre ting, men jeg synes helt bestemt, at chokolade ligger oppe i toppen på listen.

Brownie med hindbær frosting og hjerte krymmel
En brownie er netop sådan en chokolade eksplosion, så det var oplagt at vælge den. Jeg har bagt brownies masser af gange før, men ikke som lækre brownie cupcakes. Så det blev testet og med stor succes. I kan finde opskriften her. Jeg har toppet mine brownie cupcakes med en hindbær marengsfrosting. Den er let og super frisk. Det syrlige passer rigtig godt til en kage med masser af god mørk chokolade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *