Lækker hjemmelavet æbletærte

Jeg har altid været fuldstændig vild med bagt æble og kanel sammen, det smager bare fantastisk. Denne opskrift på en lækker hjemmelavet æbletærte er ingen undtagelse.

Her til aften har vi fået en skøn og lækker hjemmelavet æbletærte med masser af kanelsukker og vanilje is. Alene duften er helt fantastisk:), men jeg elsker virkelig også kombinationen af æble og kanel. Prøv evt. at skifte æblerne ud med pærer, det vil helt sikkert også være lækkert. Jeg har ikke selv prøvet det, men jeg tror også at pære og kanel går ganske fint sammen i en bagt tærte eller kage. Herhjemme kan vi godt lide at spise tærten lidt lun, og sammen med lidt is. Klik dig ind og se min egen opskrift.

2 Comments on Lækker hjemmelavet æbletærte

  1. Jeg tænker at der måske mangler en kommentar før den her ? For jeg ved ikke helt hvad du mener;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *