Kage til havefest

Jeg har lavet en kage til havefest, som vi var til for nogle uger siden.

Det var en af de meget fugtige og varme dage, som I nok alle kan huske. Det var derfor helt forfærdeligt både at betrække kagen, men også at lave pynt i fondant. Derfor ser kagen våd og sammeklasket ud. Men jeg skulle og ville lave denne kage til havefest.

Kagesnit - Annetteskager

Kagen består af en mudcake bund, en ny lækker hindbærmousse med hvid chokolade, 2 bunde af cake boss sponge samt toblerone chokoladecreme. Så er den smurt op med den sædvanlige smørcreme og betrukket med fondant.

Fondantblomster til tørring

Blomsterne på kagen har jeg lavet med min hortensia udstikker og mould. De er efterfølgende ligget til tørre på en helt fantastisk skummåtte, som jeg har købt. Faktisk har jeg købt flere, de bliver hurtigt fyldt når først man går igang.

6 Comments on Kage til havefest

 1. Hej Mette
  Det kan jeg desværre ikke huske. Det er en engelsk hjemmeside. Prøv evt. at Google noget som fondant flower dry mat eller i den dur, så må der dukke noget op:)

 2. Fedt – tusind tak! 🙂 og så virker det ikke så kompliceret igen … Det må jeg prøve! 🙂

 3. Hej Annette.
  Nu har jeg flere forskellige steder set den fine “perle-række”, som er lagt om bunden, og jeg er blevet helt vild med den – jeg kan bare ikke finde noget sted, der fortæller, hvordan den laves. Kan du være behjælpelig? 🙂

 4. Det var lige præcis den weekend, øv øv. Men ja som du skriver så er det jo bare sådan det er om sommeren. Det er så også den eneste ulempe der er ved det gode vejr;).

 5. Den er blevet fin, og sikke en smart skummåtte.

  Det skulle vel aldrig have været til den 22-23. juni.. for der skulle jeg også lave kage og det var ikke rigtig nemt at forme og modellere pga. luftfugtigheden. Det er mareridt ved at skulle lave kage om sommeren.. :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *