Denne Flæsekage med flødefyld og friske jordbær, blev faktisk lavet lidt for sjov. Jeg havde set en fin vejledning i et blad, der viste hvordan man laver sådan en flæsekage. Så det måtte prøves.

Kagen er lagt sammen med købebunde;), det må man godt når det skal gå lidt hurtigt. Jeg har skåret kanten af bundene, så de blev helt jævne. Jeg har brugt 5 bunde her for at gøre kagen høj, jeg synes personligt at høje kager er pænest. Kagen er fyldt med friske skiveskåret jordbær samt kagecreme blandet op med flødeskum. Det smager helt fantastisk. Den fik lov til at hvile en nats tid i min runde bageform, for at gøre den flot og lige.

Så smurte jeg den op med den sædvanlige smørcreme for at gøre kagen helt lige og jævn. Det giver et pænere resultat når du betrækker kagen.

 

Den blev betrukket med fondant og så var det bare at gå igang med flæserne. Du kan se min how to her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *