How to - kageslot

Slotkage til fødselsdag og barnedåb

Så jeg søgte lidt på google og fandt frem til et fantastisk klip på youtube. Kagen består altså kun af lagkage bunde og en marengs smørcreme med jordbær syltetøj. Plus selvfølgelig alt pynten. Tårnene er isvafler der er smurt ind i marengs smørcreme også, og så dyppet i farvet sukker. Det så vildt godt ud.:). Så har vi pyntet den med vafler og royal icing samt sukker knalder. Det brugte de også i klippet, men det tror jeg at jeg ville undlade en anden gang. For de røg lidt hurtigere end jeg havde regnet med, Laura guffede dem i sig:(. Men på den anden side, det hele er jo sukker;).
Jeg har brugt cake boss sponge opskriften og marengssmørcreme opskriften kommer så snart jeg får fundet den igen;).

Fondant slotkage - Annettes kager

Jeg har taget lidt billeder, da jeg lavede denne kage, så der kommer en how to så snart jeg får tid:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *