Edderkoppe muffins

Vil du gerne lave uhyggelige cupcakes til halloween?

Så har jeg lidt ideer til dig her på Annettes Kager. Jeg har sammen med min svigerinde og vores skønne børn nemlig pyntet edderkoppe cupcakes i anledning af halloween her i oktober. Blev de ikke skønne? Min svigerinde havde fundet inspiration på nettet og her er det altså vores fortolkning af cupcakes pyntet som edderkopper. Vi har bagt min opskrift på chokolade cupcakes, som er pyntet med en smule chokolade frosting på toppen. Du laver blot vanilje frostingen her og tilsætter lidt usødet kakaopulver til. Smag dig evt. frem og tilsæt lidt mere kakaopulver hvis nødvendigt. Jeg har chokolade frosting opskrifter på Annettes Kager, men de er alle med smeltet chokolade også. Det kan også sagtens bruges, men den nemme løsning, som vi brugte smager også super skønt. Så det kommer an på dit overskud og hvor meget tid du har til at forberede dig.

Halloween muffins pynt - Annettes Kager

Sådan har vi lavet edderkoppe cupcakes til halloween

Find dig nogle fine halloween muffinsforme, gerne nogle super dekorative nogen. Det giver bare en fed effekt hvis de er farverige og lidt skræmmende. Få bagt dine halloween cupcakes og afkøl dem fuldstændig. Vi brugte som nævnt tidligere chokolade cupcakes, men du kan jo bruge lige den opskrift, som du har lyst til. Du kan evt. kigge mine cupcakes opskrifter igennem her, hvis du ikke lige er til chokolade cupcakes.

Når kagerne er helt afkølede kan I gå i gang med jeres halloween kager. Jeg havde lavet frostingen i en skål, som blev sat midt på bordet. Med en smørekniv smurte vi lidt på toppen af kagen og lagde en halv Oreo oven på. Som I måske kan se, er der faktisk et edderkoppespind på de her Oreos som jeg købte. Det er nogle særlige halloween Oreos, som jeg fandt i Bilka. Men almindelige går selvfølgelig også.
Ovenpå den her Oreo har vi så sat sukkerøjne fast med en smule frosting som lim. Man kan få mange slags sukkerøjne derude og det er fuldstændig ligegyldigt hvilken du bruger. Køb dem som du og dine børn synes er sjovest.

Uhyggelige edderkoppe cupcakes til halloween

Muffins opskrift til halloween

Til benene på vores edderkoppe kager har vi brugt lakrids fra de her grammofonplader, som man kan købe fra Haribo. De kan rulles ud og deles der hvor man synes, at det passer med længden på et edderkoppeben. Det sjove ved at bruge de her grammofonplader fra Haribo er, at de buer lidt, fordi de har været rullet sammen. Det synes jeg giver en super fin effekt på de færdige edderkoppe muffins. Selvfølgelig afhængig af hvilken vej man vender dem, men bedøm selv. Du kan også bruge lakrids snørebånd eller måske har du selv en helt 3. ide til jeres edderkoppeben.

Monster cupcakes til halloween

Som I kan se på billedet herover, lavede vi også lidt andre kager end edderkoppe kagerne. Min den store datter ville prøve at lave en monster cupcake med noget der lignede pels. Så vi fandt sprøjtepose frem med en lille stjernetyl i og fik fyldt chokolade frostingen på den. Når du skal sprøjte på denne måde, sætter du blot tyllen ned til kagen og giver et let tryk på sprøjteposen mens du løfter sprøjteposen op fra kagen. På denne måde får du de her små dekorative “frosting toppe”, som sagtens kan ligne pels. Prøv dig lidt frem, så skal du nok få fat i teknikken. Det er faktisk ikke så svært, men det er klart at man lige skal lure teknikken, hvis man ikke har prøvet det før. Lad nu børnene slå sig løs og nyd at se kreativiteten i dem, når først de rigtig får lov.

Opskrift på edderkoppe cupcakes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *