De bedste boller
Skønne hjemmebagte fødselsdags boller.

Disse boller bager vi altid når vi holder fødselsdag herhjemme eller bare har lyst til nybagte boller. De er nemme at lave og smager dejligt. Så bliv ikke skræmt fordi de skal hæve 2 gange, det er altså værd at vente på.
Jeg bruger faktisk også dejen når jeg laver pølsehorn. Her udskifter jeg 100-150 g af hvedemelet med grahamsmel og bruger knap så meget sukker. En portion af denne bolleopskrift giver 16 pølsehorn.
Jeg bager gerne dobbeltportion og fryser dem ned. Om morgenen inden pigerne skal have dem med i skole, tager jeg dem op af fryseren og pakker dem i madkassen. Så er de fint optøet når det er spisetid i skolen.

1 Comment on Skønne hjemmebagte fødselsdags boller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *