Fondant blomster kage

Kagegallerier på Annettes Kager

Så har jeg endelig fået lavet kagegallerier her på bloggen. Et med mine fondantkager, som jeg ikke får gjort helt så meget i for tiden. Og et galleri med masser af cupcakes.
Tanken er, at kagegallerierne skal give jer inspiration til jeres egne bage projekter. I må endelig spørge, hvis der er spørgsmål til nogle specifikke kager, så vil jeg prøve at svare så godt jeg kan. Jeg startede tilbage i 2008, så det er efterhånden nogle år siden at jeg lavede nogle af kagerne. Men jeg vil godt prøve at huske tilbage.

At være kreativ med kager

Grunden til at jeg elsker at lave fondantkager er, at jeg kan få lov til at være super kreativ, når jeg laver dem. Det er virkelig kun fantasien der sætter grænserne for det færdige resultat af fx din fødselsdagskage. Jeg har masser af forskellige redskaber klar når jeg skal lave en kage. Som på kagen herover hvor jeg har brugt redskaber til blomsterne og bladene, bogstaverne og den fine kant rundt om kagen. Selvfølgelig har jeg også brugt redskaber til at lægge fondanten over kagen.
Man kan efterhånden få virkelig meget forskelligt udstyr til at lave fondantkager med. Har du ideen i hovedet, så skulle det være muligt at få den ud på den færdige kage.

En rigtig skøn weekend til jer alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *