Kakao frosting 2

Jeg fik for noget tid tilbage nogle rigtig fine produkter fra Yogalove.dk, som jeg længe har gået og tænkt over, hvad jeg kunne bruge til. Mit bud bliver med denne Raw kakao pulver, som jeg har brugt i en lækker cream cheese frosting. En creme cheese frosting udskiller sig fra andre frostings ved ikke at være så sød. Det kan være rart indimellem, da kagerne som regel er temmelig søde i sig selv.

Grundopskriften på denne cream cheese frosting har jeg selv sat sammen. Jeg havde tit problemer med creme cheese frostings, som var alt for flydende til at pynte cupcakes med. Med denne opskrift kan du netop lave fine swirls og sammen med Raw kakao pulver, bliver den lækker chokolade agtig og ikke for sød.

Cream cheese frosting med Raw kakao (til ca. 12 cupcakes med swirl som på billedet)

100 g smør
200 g flødeost (IKKE en light udgave)
150 g flormelis
2 spsk Raw kakao pulver (smag dig frem og tilsæt mere hvis du vil)

Pisk smør blødt i en skål. Tilsæt flødeost og pisk godt. Tilsæt flormelis og kakao og pisk igen. Er det meget varmt i vejret kan frostingen godt blive lidt blød, så sætter du blot skålen i køleskabet 1 times tid. Pisk den herefter op igen og fyld på en sprøjtepose. Pynt dine cupcakes. Pynter du længe før kagerne skal serveres skal de opbevares i køleskabet, husk dog at tage dem ud 15-20 minutter før de skal serveres.

kakao frosting 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *